Pentru rezultate in fitness: invata si foloseste!

Unul dintre cele mai indragite articole de pe site sunt cele 20 de lectii in fitness pentru femei invatate, cu truda si sudoare de catre mine, in sala de forta.

De fapt nici macar nu este un articol!

Sunt 4 parti pline de dedesupturi valoroase, greseli depasite, credinte invechite sau revelatii pe care le-am descoperit, pe propria piele, cu fiecare sesiune de ridicat greutati in gym.

Poate nu ar fi nimic deosebit la ele si probabil ti le zice si un barbat ce trage de fiare, insa simplu fapt ca vin din partea unei tipe, le propulseaza la sfaturi blindate in antrenamentul fitness la femei.

Aceste sfaturi si lectii te vor ajuta sa intelegi mai bine adevarurile putin cunoscute ale unui antrenament eficient de fitness, care are puterea sa iti tonifieze formele, sa iti intareasca muschii si sa iti aduca corpul FIT.

Ghid Gratuit:

Ridica-ti Fundul - Ghid de Exercitii pentru
Fese Bombate si Ferme

Pasul 1: Unde te antrenezi mai des pentru a sti ce ghid sa iti trimit:

Pentru ca stiu ca esti mereu in lipsa de timp si ti-e mult mai usor sa primesti informatii valoroase in fitness pentru femei cat mai la obiect si usor de aplicat, am luat aceste lectii si le-am aranjat intr-un infografic colorat.

Sper sa le gasesti valoroase si sa le aplici pe cele care rezoneaza la tine!

Sharing is caring: mi-a luat 3ore si 48 de minute sa dibuiesc programelul de infografice, sa aranjez la linie si sa pun cap la coada aceasta minune. Sunt bucuroasa si recunoscatoare daca ma ajuti sa trimit acest infografic la alte femei interesante de fitness, printr-un share sau PIN pe Pinterest (ai un buton deasupra de articol).

 

Totodata, daca esti tipa care trage de fiare si vrei sa pui in aplicare aceste lectii alaturi de un program de antrenament pentru femei, cu strategii moderne de exercitii pentru forme feminine, te indemn sa arunci un ochii peste pachetul de fitness Forme Fit GYM

 

 

Antrenamentul Fitness la Femei

 

 

M-as bucura sa imi lasi un comment mai jos si sa imi scrii care dintre aceste lectii a rezonat mai puternic la tine si cum o vei folosi!

Nu uita ca in articolul initial explic cu mai multe amanunte fiecare lectie si o poti intelege mai bine.

Lectiile 1-5 le vei gasi aici.

Lectiile  6-10 le poti citi aici

Lectiile 11-15 le gasesti aici

si ultimele 5 lectii le gasesti aici

 

Pana data viitoare te indemn sa Fii Frumoasa, Fii Puternica, Fii Femeia Fit si sa te folosesti de aceste lectii in fitness pentru femei.