Cum să obții GARANTAT
Fese Ridicate și Bombate, Fără Ore în Șir de Efort și Fără să te Plictisești cu aceleași Exerciții Monotone și Ineficiente

În Sfârșit: Un Plan Detaliat Pas-Cu-Pas cu Exerciții Super-Blindate care
îți Ridică și Bombează Fesierii, chiar dacă ai o Moștenire Genetică Firavă

(DIN CULISE: Iată cum trebuie să arate exercițiile pentru fund fabulos în 24 de zile)

Cum ar fi dacă în 3 saptămâni jumate ai avea un fund ridicat, rotund și fară celulită?

Cum ar fi dacă ai primi complimente de la barbați, dar și femei, pentru cât de bine îți arată fesierii la plajă?

Și ce ai zice dacă ai ști că solutia este mult mai usoară decât mersul pe bicicletă?

Sună greu de crezut, nu-i așa?!

Mai ales când majoritatea femeilor înca se bazează pe banalele pistoane pentru a-și lucra fesierii și au speranța că 2-3 clase de aerobic pe săptămână sa le bombeze fundul pleostit.

Poate nici nu te-ai gândit că poate exista un plan, dovedit de zeci de femei, care în doar 3 săptămâni jumate poate să te scape de dunele de grăsime de pe fund, de dunga albă de sub fese (care nu se bronzează niciodată) și să-ți sculpteze un fund rotund și bombat.

Pana și mie, o tipă cu un fund moale și bleg de la Mama Natură, mi-a fost greu să cred că îl pot avea ridicat, tare și mult mai mare.

....Asta până m-am convins, încercând pe pielea mea, ceea ce am să îți arăt și tie azi.

În sfârsit vei fi liniștită că fesele tale nu tremură, mai ceva ca piftia, când alergi în bikini la plajă și ai un posterior frumos conturat.

Vei putea proba încrezătoare pantaloni scurți în cabină la Zara, fără să vezi celulită pe coapse și gropițe de grăsime pe fund.

...și NU va mai fii nevoie să suferi și să-ți pierzi timpul cu exercitii pe banale în speranța să obtii fese focoase

Scurta mea poveste de dezamăgire...

(sau cum o cititoare mi-a dărâmat încredere în mine )

Acum câțiva ani am primit un email de la o cititoare... nu tocmai prietenoasă... ce vehement mă atenționa:

''Cum îmi permit eu să ofer sfaturi de fitness și fund, când posteriorul meu arată jalnic (să folosesc un cuvânt ceva mai politicos) ....NU mă uit în oglindă?!''

Nu sunt ușor infuențată de opiniile răutacioase, însă acest mesaj m-a forțat să recunosc un lucru pe care încercam din răsputeri să îl ignor:

Fundul meu este moale, mic și nu am o moștenire genetică bună...sad face!

Nu i-am acordat niciodată atenție și în fiecare vară, după ce mă bronzam, rămâneam cu o dungă albă de două degete sub fese, consecintă a faptului că era pleoștit.

Așa că am decis că e timpul să fac ceva pentru asta...

Fară experientă. Fară nici un habar că fac ceva bine.

Doar ambitia că trebuie să găsesc o soluție care să mă salveze de rusinea unui alt email pe această temă.Așa că...

Am început prima mea bătălie pentru un fund rotund și bombat.

Am făcut exercițiile de pe vremea când mergeam la clase de aerobic și booty, am incercat ce am găsit prin reviste și prin videouri de pe YouTube...

...am tras de mine și transpirat de numa eu știu la genuflexiuni, pistoane și câte și mai câte, însă mi-am dat seama că ceva nu merge bine când,

După 7 săptămâni, mușchi fesieri îmi erau tot moi și adormiți ...chiar și cu exerciții

Așa că am inceput să caut mai adânc

Am studiat mai atent cărțile de anatomie, am dezbătut intrebări cu adevărații experți și experte în domeniu, am testat diverse metode, tehnici și strategii puțin-cunoscute de antrenament la fesieri...

...și treptat-treptat informațiile s-au limpezit și am ajuns la formula de succes despre care am sa îți vorbesc azi.

În doar 3 săptămâni de când am adoptat strategia nouă pentru fesieri:

 • Am adăugat 2 centimetri jumătate de mușchi și fermitate la fiecare fesă
 • Am îmbunătățit cu 70% aspectul de coajă de portocală de pe fund (încă se mai vedeau mici gropite, dar nu așa de urât ca la început)
 • Am scăpat de dunga albă și nebronzată de sub fese și acum port pantaloni scurți fără teama că mi se dezvăluie un posterior lăsat
 • Nu am mai primit mesaje cu privire la forma posteriorului meu, ba chiar iubitul meu mă laudă zilnic ce fund tare și ferm am.

...si da, chiar dacă sună superficial, faptul că acum am un fund bombat, tare și ridicat mi-a dat mai multă încredere în mine, o voce mai puternică în fitness-materialele mele și convingerea că poți schimba aspectul fizic, chiar dacă ai o genetică proastă.

Într-un fel ai zice că mă laud, însă idea este că vreau să îți demontrez că totul este posibil și nu totul este doar teorie.

Toate transformările posteriorului meu au fost posibile pe baza faptului că am făcut exerciții specifice, intr-un ritm specific si dupa UN PLAN SPECIFIC!

Nu ai nevoie de experientă.

Nu ai nevoie de mulți bani, nu trebuie să fii un expert care să știe totul despre antrenamentul fesierilor

...și mai presus de orice

Nu e nevoie să fii o tipă cu moștenire genetică bună…


Iată ce trebuie să știi mai întâi despre

Cum să-ți Adâncești și Rotunjești Fesierii într-un Ritm Accelerat

În ciuda genelor nenorocoase și
chiar dacă simți că le-ai încercat pe toate:

 • FESIERII TREBUIE STRATEGIC ANTRENATI

Uitat-te în oglindă. Ești multumită de ceea ce vezi?

Chiar dacă mergi de 3 ori pe săptămână la clasa de abs and booty, nu e de ajuns să îți ridici fesierii....mai ales dacă ai o mostenire proastă, așa cum 95% dintre femei au.

Una doua exerciții răzlețe pe săptămână nu au cum să activeze toate fibrele musculare, să le trezească de la inactivitate și ore întregi de stat pe scaun la birou sau să ofere stimulul necesar pentru transformare.

Deși e total invers credintelor populare, doar antrenarea frecventă a fesierilor (și aici tu zici de 3 ori în 7zile, iar eu spun z-i-l-n-i-c ) va revitaliza mușchii fesieri și le va da imboldul necesar să uite de starea de somnolentă, să se reactiveze și,

Prin tonifiere, să capete o formă mai bună....formă de care să fii multumită când te uiti în oglindă.

 • ÎI BOMBEZI CU MIȘCĂRI DIN DIFERITE UNGHIURI...TOATE ÎN ACELAȘI ANTRENAMENT

Toată lumea știe de pistoane, de genuflexiuni și de apropiat și depărtat picioare la aparatul din sală. Sunt cele mai cunoscute exerciții pentru fese și toate femeile le fac, dar nu toate femeile au fundul bombat. De ce?!
Simplu.

Aceste miscări antice nu îți ating fibrele adânci ale fesierilor, nu exercită stresul de activare suficient pentru bombare și nu îți lucreză fesierii din toate planurile de activare: frontal, lateral, rotire internă, aductie, rotire externă, abductie.

Exerciții precum fandari, abductii cu banda din sezut, pas înalt cu aplecare înainte, mersul monstrului, podul fundului fluture, exerciții într-un picior sau kick back-uri diagonale...

Toate realizate în acelasi antrenament și menținând tensiunea în muschii, până când simți injectii în fese, generează un triplu stimul asupra mușchilor fesieri.

Acestora nu le ramane decât să se rotunjească și să se ridice....și exact asta vei gasi într-un program specializat de fesieri.

 • DACĂ NU FACI EXERCIȚIILE DUPĂ UN PLAN, LE FACI ÎN ZADAR

În slăbire sunt sigură că ai observat acest fenomen:

La început toate exercițiile îți aduc rezultate....dar rapid intri la platou și stagnezi....mai ales când le faci după capul tău!

De ce crezi oare că principiul nu se aplică și la fesieri?

Muschii fesierii sunt la fel ca orice alta grupa musculară din corp: pentru a continua să îi rotunjești și să nu bati pasul pe loc după 3 săptămâni (așa cum se intâmplă când nu schimbi nimic la exercițiile tale) e vital să îi surprinzi cu ceva NOU.

Un plan de antrenament progresiv, mișcări noi care îi scoate din monotonie si îi provoacă cu noi stimuli de schimbare sunt CHEIA să progresezi mereu către un fund mai tare, mai compact și rotund, cu fiecare sesiune de exerciții pe care o faci.

Cei drept, este destul de greu să născocești soluții când nu ai în fată exemple clare de exerciții noi sau un plan  care să îți arate cum să schimbi lucrurile săptămânal pentru a evita platoul!

Iar acestea sunt doar o parte dintre strategiile pe care le-am folosit pentru a-mi transforma rapid posteriorul....

 Hai să-ți arăt toate secretele unui Posterior Ferm și Bombat 

După ce mi-am transformat radical forma fundul - în ciuda nereusitelor de la început - am vrut să fiu sigură ca ceea ce am descoperit poate ajuta și pe alte tipe.

Nu doar pe mine (o tipă cu multă experiență la exerciții) și nu doar pe tipele norocoase (care orice ar face arată bine)...

...ci pe orice altă tipă...

Chiar și o femeie cu o genetică mai firavă și slabă la capitolul fund, așa cum am eu...

Așa că am folosit aceste strategii cu toate clientele mele și ghici ce?

Au dat rezultate uimitoare!

Apoi, de-a lungul timpului le-am testat, le-am rafinat (eliminând ce nu funcționa chiar așa de bine și amplificând ce funcționa excelent) și le-am pus într-un ghid complet prin care am ajutat deja o multime de femei.

Acum, am plăcerea să împărtășesc cu tine exercițiile, sfaturile, strategiile și metodele mele secrete pentru fesieri, în cadrul primului training de acest gen, pe care il numesc „Fund Fabulos în 24 de zile”.

Iată ce este, ce conține și cum te ajuta să-ți contureze un fund bombat și impresionant de atragator, în ritm accelerat:

Fund Fabulos în 24 de zile 

Programul Specializat de exercitii pentru fesieri care îți arată pas-cu-pas cum să îți construiești un fund bombat și ridicat în 24 de zile. GARANTAT.

 • Dezvăluie-ti senzualitatea: tonifiazăți mușchii fesierilor pentru a fi mai seducatoare în ochii iubitului sau tipului pe care vrei să îl cucerești
 • Armonizează-ti silueta cu un posterior bombat: scoate-ți în evidentă aceasta  parte corporală și contureaza-ți o siluetă de clepsidră (talia mică și fund bombat) mai ales dacă nu ești dotată cu un decolteu generos
 • Lasă totul în grija specialistilor în fitness femei: elimină îndoiala că nu va funcționa la tine și folosește tehnicile blindate și moderne în fitness femei. Tehnici care au ajutat zeci de românce așa ca tine (clientele Femeia Fit) să scape de stresul că ochii critici le judecă pentru coaja de portocală și celulită de pe fese și să se bucure, încrezătoare, de o zi la piscină

Fund Fabulos în 24 de zile este primul training de acest fel care:

 • Lucrează complet fesierii în fiecare sesiune. Vezi rezultate rapid și nu faci mișcări învechite
 • Actionează adânc asupra fibrelor musculare adormite, garantându-ti că îți ridici fundul și scapi de gropițele de grăsime și celulită de pe fund
 • Nu lasă nimic la voia întâmplării. Este programat să activeze mușchii genetic mici, astfel încât să ții ridice și bombeze chiar dacă nu ești dotată de la Mama Natură  
 • Te ține de mână și te ghidează pas cu pas la exerciții și fiecare antrenament in video demonstrative

Împărtășesc cu tine exercițiile și metodele mele secrete pentru fesieri în cadrul acestui program specializat complet.

Vei avea un program de exerciții pentru fund pe care poți să îl faci oriunde, în doar 15 minute pe zi, și în doar 24 de zile vei avea un fund bombat și rotund.

Iată ce câștigi în urma acestui training cu exercitii doar pentru fesieri:  

(chiar dacă nu esti dotată genetic de la Mama Natura)

 Rotunjești perfect fesierii

Lucrezi fesierii cu exerciții combinate, care îți ating fiecare fibra musculară la fese și îți rotunjesc perfect și complet fesierii.

Tehnica de combo-complet-antrenare este inclusă în fiecare sesiune de exerciții din Fund Fabulos. Vezi în oglindă un fund perfect rotund și bombat, fără plictiseala că faci aceleasi exerciții.

 Cu 50% mai multă fermitate în fese

Sesiunile de exerciții pentru fese avansează și se schimbă în fiecare săptămână ceea ce face ca într-un timp mai scurt să obții dublu de fermitate.

Miscările îți sunt detaliate în video materialele explicative, astfel încât să știi că le faci corect și să vezi un fund bombat în oglindă saptămână de saptămână

 Obtii rezultate în doar 24 de zile și ți-e usor să le mentii

În cele 24 de zile de program ești coordonata direct de mine să lucrezi eficient și cu cele mai moderne tehnici direct muschii fundului.

Asta face să vezi un fund rotund, tare și bombat din primele săptămâni și să îți fie ușor să mentii fermitatea, fără să fie nevoie să faci alte exerciții.

Iți sculptezi fundul rapid

Realizând exerciții doar din planul frontal (pistoane), fără să faci ceva pentru rotunjime și conturarea laterală, îți încetinește rezultatele.

Tehnica Booty Blaster inclusă în fiecare antrenament din Fund Fabulos îți lucreaza fesierii atât din planul frontal, să le dea adâncime, cât și din planul lateral, să îi sculptezi perfect și rapid.

 Trezesti mușchii adormiți și moi

Îți lucrezi fibrele musculare în adancime, atingând muschi pe care nu i-ai simtit până acum, forțându-i să se transforme.

Etapa de Fese Prep-Pregatire activează și cele mai adormite fibre musculare, iar antrenamentele din program vin să rotunjească și crească fesierii.

Vezi exercițiile direct pe telefon, usor explicate

Toate materialele din Fund Fabulos îți explică simplu, rapid și pe înțelesul tau cum să faci miscarea la exercitiu, ce muschi trebuie să simți lucrand.

Pornesti video-ul de antrenament. Il faci acasă, direct în sufragerie.  Obtii un fund fabulos în 24 de zile.

Iată ce primești în pachetul complet Fund Fabulos în 24 de zile:

Toate secretele feselor pline și bombate într-un singur loc:

Ghidul complet
Fund Fabulos în 24 de zile

Primul manual de acest fel de pe piață (22 de pagini) în care vei descoperi toate secretele antrenamentului specializat pentru fesierii!

Vei fi înarmata cu trucuri moderne și eficiente pentru a-ți rotunji și ridica fesele mult mai rapid decât orice ai încercat până acum

În valoare de 76Ron

Program Specializat cu 24 de Antrenamente Diferite pentru Fund

24 de antrenamente care îți lucrează fibrele musculare în adâncime (din plan frontal,  lateral și profund) pentru a-ți da o formă bombată și fermă fesierilor în 24 de zile.

Sesiunile se schimbă de la zi la zi și de la săptămână la alta, atfel încât să progresezi mereu și să nu intri la platou!

Nu se aseamănă cu nimic ce ai încercat până acum și nu vei găsi în altă parte un astfel de plan specializat exclusiv pe fesieri!

În valoare de 92Ron

Fise de Antrenament Tipăribile și
Ușor de urmat

Practic. Usor de folosit si aplicat!

"Fisele de Antrenament" te ajută să știi mereu ce exerciții să faci azi, câte repetări și serii pentru a te asigura că monitorizezi progresul și rămâi motivată să te ții de plan.

În valoare de 33Ron

Premium Galerie Video pentru toate cele 43 de Exerciții pentru Fese usor de urmat

Vei face programul cot la cot cu mine și eu am să îți demonstrez fiecare mișcare. Vei știi exact cum să faci exercițiile pentru a lucra partea superioara a feselor și ce mușchi trebuie să simți când ne focusăm pe definire și partea inferioară.

Apesi "PLAY" și începi direct antrenamentele cu antrenoarea personală în fața!

În valoare de 87Ron

Ia-ti exemplarul tau din Fund Fabulos în 24 de zile

pentru doar 288ron 74 RON

Preț special limitat 74 RON  (economisești 214ron)

Valoare totală 288ron

Programul Fund Fabulos este un program de fitness 100% digital, la care ai acces pe baza de user si parola.
Nu se trimit prin posta cd-uri sau carți.

Iata cum functioneaza si ce te asteapta in zona de membri imediat dupa plata:

Preț special limitat 74 RON (economisești 214ron)

Iata pareri proaspete despre training-ul Fund Fabulos:

Monica, Suceava

Virginia, Bucuresti

BONUS NR. 1:

ACCES ÎN GRUPUL PRIVAT DE FACEBOOK

Comunitatea Femeia Fit

Probabil că mai există soluții pentru fese focoase și fund bombat unde te poți descurca și fără sprijin și motivație exterioară

Dar când vine vorba de transpirat, găsit timp si motivatie pentru exerciții...ei bine...aici cu toate știm că lucrurile stau putin altfel

Vei fi uimită să vezi cum rămâi motivată, te ții de exerciții și dezvolti un avânt de neprețuit, atunci când interactionezi cu femei, care fac alaturi de tine acest program în comunitate.

Interacțiunea ta cu clientele mele din grupul privat îți vor aduce:

 • O comunitate stânsă in care primești idei practice și usor de urmat pentru a gasi timp de program, chiar și într-o zi agitată
 • Pui întrebări și rezolvi fiecare obstacol mic (sau mare) pe care îl întâlnești în calea ta
 • Suport și motivatie de la alte femei care au și ele frustrarea că celulita nu dispare
 • Îndrumare suplimentare de la antrenorul tau privat (adică eu) în ceea ce privește exercițiile pentru fese și nu numai

BONUS NR. 2:

MINI-CIRCUITE PENTRU FUND

4 Fese Finisher's Femeia Fit

''Tot timpul am avut fese moi și nu cred că va funcționa la mine.'' - este cea mai frecventă teamă pe care o aud de la cititoarele mele.

Iar când spun teamă, mă refer la frustrarea pe care o simți când te pui și faci exercții fitness, te ții de ele, dar nu vezi schimbări.....mai ales dacă ești o tipă cu moștenire genetică slabă.

Lipsa de rezultate fiind, conform studiilor, principala cauză pentru care oamenii își pierd motivația și renunță.

Cu aceste 4 mini-circuite pentru fund cadou vei putea:

 • Vei da un imbold suplimentar de bombare și conturare feselor tale adormite
 • Îți vei întării fibre musculare foarte adânci, datorită rutinelor continue și legate de terminatoare
 • Te asiguri că îți vei transforma și remodela fesierii în 24 de zile, chiar dacă nu ai reușit până acum cu alte mișcări și bănuiești că ai o genetică slabă
 • Alte 16 exerciții noi, diferite de cele din programul de bază

Fund Fabulos în 24 de zile

pentru doar 288ron 74 RON

Preț special limitat 74 RON  (economisești 214ron)

Valoare totală 288ron

Programul Fund Fabulos este un program de fitness 100% digital, la care ai acces pe baza de user si parola. Nu se trimit prin posta cd-uri sau carți.

Programul Fund Fabulos îți va tonifia fesierii și te va ajuta să scapi de celulita de pe coapse. Sunt sigură că dacă aplici vei adăuga 2 centimetri peste solduri, în primele 15 zile și îți garantez asta, iar daca nu ești mulțumită cu ceea ce primești după ce faci plata, imi trimiți un email în primele 24 de ore și îți returnez toți banii în cont, până la ultimul banuț!

Programul Fund Fabulos este un program de fitness 100% digital, cu materiale încarcate într-o zonă specială de membrii, la care ai acces pe baza de user si parola. Nu se trimit prin posta cd-uri sau carți.

Fund Fabulos în 24 de zile

Preț special limitat 74 RON (economisești 214ron)

Programul Fund Fabulos este un program de fitness 100% digital, la care ai acces pe baza de user si parola. Nu se trimit prin posta cd-uri sau carți.

Întrebări Frecvente de la Cititoarele Mele

Întrebări pe care și le pun femeile înainte să încerce exercițiile din programele Femeia Fit

Nu am mai facut exerciții de foarte mult timp. Oare am să mă descurc?

Exercițiile din program nu sunt complicate, iar partea bună este ca mișcările îți sunt explicate în video tutoriale în care antrenoare îți spune exact cum și ce sa miști. Chiar dacă n-ai mai facut sport demult sau ești mai în varstă poți face exercițiile.

Câte ore pe săptămână trebuie sa fac exercitii pentru a vedea rezultate?

Sesiunile de antrenament din programul Fund Fabulos sunt scurte și rapide. Nu durează mai mult de 15-18minute pe zi. Ceea ce trebuie sa reții este faptul că pentru rezultate garantate trebuie să parcurgi toate cele 24 de antrenamente în 24 de zile.

Îmi trebuie abonament la o sală de fitness pentru a face aceste exerciții pentru fese?

Nu. Exercițiile, antrenamentele si bonus-urile pentru fese din Fund Fabulos le poti face oriunde: fie acasa, fie la sala de fitness, fie în camera de cămin, în concediu la mare, fie în sufragerie la parinti. Te loghezi în zona specială de membri, pornesti video tutorialul antrenamentului care este la rând să îl faci (și aici primești detalii clare) și îl faci. Fără aparate. Fără sala. Fără complicatii.

Eu locuiesc în Italia (sau orice altă țară). Cum pot primi acest program?

Fund Fabulos în 24 de zile este un program în format digital, unde ai acces la toate materialele într-o zona specială de membri (Clubul Femeia Fit) pe baza unui user și parole. Nu se trimite nici un material pe posta. Primesti acest user si parola si vezi la orice ora si in orice zi video-urile cu antrenamente, ghidul si fisele de antrenament, în această zonă de membri.

De ce costă doar 74RON ?

Vreau ca acest program să fie accesibil oricărei femei, indiferent de statusul financiar și asta pentru că nu vreau ca bani să fie o piedică. Cel mai frustrant pentru o femei care a avut fundul moale de când se stie este să tot încerce exercitii (fără să detină un plan) și să nu vadă schimbări în oglindă. Stiu asta pe pielea mea, dinainte să descopăr tehnicile blindate pe care le-am pus în program.


Fund Fabulos în 24 de zile

Primul Training Specializat cu Exerciții Pentru Fesieri - Pachetul Complet

Valoare totală 288ron

Preț special limitat 74 RON 

Programul Fund Fabulos este un program de fitness 100% digital, la care ai acces pe baza de user si parola.
Nu se trimit prin posta cd-uri sau carți.

Ce spun clientele despre exercițiile pentru fese marca Femeia Fit

Rezultate reale la care te poți și tu astepta după doar 24 de zile de exerciții blindate pentru fesieri:

Fund Fabulos în 24 de zile

Primul Training Specializat cu Exerciții Pentru Fesieri - Pachetul Complet

Valoare totală 288ron

Preț special limitat 74 RON 

Programul Fund Fabulos este un program de fitness 100% digital, la care ai acces pe baza de user si parola.
Nu se trimit prin posta cd-uri sau carți.

POVESTEA MEA       CONTINUT       COMANDA