POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Aceasta politica explica modul in care site-ul FemeiaFit.ro foloseste datele tale personale.

Politica de confidentialitatea se aplica tuturor vizitatorilor site-ului, abonatiilor la newsletter, afiliatiilor si clientilor.

Ce informatii personale colectam

Colectam doar informatii personale pe care ni le furnizezi in mod activ, completand formularele aflate pe website-ul nostru.

Aceste sunt intodeauna cele strict necesare pentru a-ti transmite materialele solicitate sau produsele achizitionate.

In general, colectam informatii personale precum nume si prenume, adresa de e-mail sau numarul de telefon atunci cand:

  • soliciti materiale gratuite completand formularele aflate pe website-ul nostru
  • initiezi comanda unui produs
  • ne contactezi telefonic sau corespondezi cu noi

Toate aceste informatii sunt strict protejate si foloste numai pentru transmiterea continutului si a produselor la care te-ai abonat sau le-ai cumparat. Aceste informatii nu vor fi niciodata folosite in alte scopuri, vandute sau impartasite cu alte persoane.

Cumparaturile online sunt efectuate cu ajutorul unor intermediari de plati online si nu avem niciodata acces la datele specifice cardului tau de credit sau de debit.

Cum folosim datele tale cu caracter personal

Folosim datele furnizate pentru a iti transmite materialele si produsele solicitate/achizitionate, ca sa ne asiguram ca experienta ta pe pagina noastra de web este utila si pentru a-ti trimite mesaje promotionale personalizate si adaptate la interesele tale.

Totodata, folosim datele tale pentru a te contacta in legatura cu modificari ce pot aparea in contul tau.

Datele tale cu caracter personal nu vor fi dezvaluite unor parti terte fara consimtamantul tau decat in cazul unor litigii/dispute si doar beneficiarilor legali conform legii.

Cum poti sa accesezi, corectezi sau stergi informatiile tale personale

Ai dreptul sa accesezi, corectezi sau sa soliciti stergerea datelor tale cu caracter personal.

Poti sa-ti retragi consimtamantul pentru folosirea datelor furnizate in orice moment.

Nu vrem sa iti trimitem informatii nefolositoare asa ca te poti dezabona oricand apasand butonul „Unsubscribe” aflate la sfaritul fiecarui mesaj pe care il primesti de la noi.  

Alternativ, ne poti contacta prin orice metoda doresti pentru a solicita corectarea ori stergerea datelor personale din baza noastra de date.

Nota: Daca iti retragi consimtamantul de a primi emailuri exista posibilitatea sa nu iti mai putem furniza o parte sau toate serviciile, produsele sau materialele dorite.

Cat timp stocam datele tale

Retinem informatiile solicitate atata timp cat acestea sunt necesare pentru a iti pune la dispozitie serviciile solicitate sau pentru alte scopuri esentiale, precum respectarea obligatiilor legale si rezolvarea disputelor sau pana cand soliciti stergerea acestora.

Modalitati de colectare automata a datelor

Acest site foloseste Cookies – fisiere mici plasate in dispozitivul tau care colecteaza informatii standard despre comportamentul tau pe pagina de web.

Acestea nu salveaza informatii personale identificabile despre tine.

Informatiile sunt utilizate pentru a compila rapoarte statistice cu privire la activitatea utilizatorilor pe website si le folosim sa ne asiguram ca iti punem la dispozitie doar continut folositor si adecvat.

Poti seta browserul tau sa stearga sau sa nu mai stocheze cookies.

Cum sa ne contactezi in legatura cu datele tale cu caracter personal

Daca ai orice intrebare legata de politica de date cu caracter personal ne poti contacta oricand prin e-mail la adresa suport@femeiafit.ro

Nota: Acesta politica poate fi schimbata la orice moment fara o instiintare prealabila. Este datoria ta sa o verifici inainte de a iti introduce datele persoanale pe site.