POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Aceasta politica explica modul in care site-ul FemeiaFit.ro foloseste datele tale personale.

Politica de confidentialitatea se aplica tuturor vizitatorilor site-ului, abonatiilor la newsletter, afiliatiilor si clientilor.

Informatiile tale personale la care avem acces sunt:

  • numele si adresa de email – in cazul abonarii la newsletterele gratuite
  • adresa si codul postal – in cazul cumpararii unui produs

Toate aceste informatii sunt strict protejate si foloste numai pentru transmiterea continutului si a produselor la care te-ai abonat sau le-ai cumparat. Aceste informatii nu vor fi niciodata folosite in alte scopuri, vandute sau impartasite cu alte persoane.

Cumparaturile online sunt efectuate cu ajutorul unor intermediari de plati online si astfel, datele specifice cardului tau de credit sau de debit nu ajung in nici un moment la cunostiinta site-ul FemeiaFit.ro.

Nota: Acesta politica poate fi schimbata la orice moment fara o instiintare prealabila. Este datoria ta sa o verifici inainte de a iti introduce datele persoanale pe site.

 

TERMENI SI CONDITII

www.FemeiaFit.ro ofera informatii, precum si produse si servicii pe topicurile slabirii, cresterii in forta si masa musculara, nutritie, stil de viata sanatos, recuperarea si preventia accidentarilor si a durerilor de spate, si totul ce tine de obtinerea unui corp atragator si sanatos.

Tot continutul site-ului, al produselor si al serviciilor NU trebuie considerat ca sfat medicale, legal sau profesional, si trebuie folosit NUMAI pe propria raspundere.

Prin vizitarea si folosirea acestui site, esti automat de acord cu urmatorii termeni si conditii:

1. Esti de acord sa nu folosesti acest site pentru scopuri ilegale.

2. Drepturile de autor (Copyright): Intelegi si esti de acord ca tot continutul disponibil pe acest site, inclusiv designul, culorile, imaginile si textul, sunt protejate de legile internationale de copyright. Folosirea continutul acestui site sau a unor parti din continut fara acordul scris a FemeiaFit.ro este stric interzisa. De asemenea, esti de acord ca nu vei crea articole, imagini sau continut derivativ din acest site sau din produsele oferite pe acest site. Ne luam drepturile in serios si vom face tot posibilul pentru a pedepsi nerespectarea regulilor de copyright.

3. Dezvinovatire Legala (Disclaimer): FemeiaFit.ro nu ofera nici o garantie de nici un fel in legatura cu materialele de pe acest site. De asemenea, FemeiaFit.ro nu garanteaza ca transimisia informatiilor nu va fi intrerupta, nici ca materialele nu vor contine erori, si nici ca vor fi corecte. Tu si numai tu iti asumi toate riscurile asociate cu folosirea acestui site, cu recomandarile primite, cat si cu folosirea produselor si a serviciilor. Inclusiv cele legate de securitatea si confidentaialitatea informatiilor tale personale.

Intelegi si esti de acord ca obtinerea rezultatelor detaliate (implicit sau explicit) pe site, depinde numai si numai de tine. Esti de acord ca esti singurul responsabil pentru orice accidentari sau probleme suferite in timpul aplicarii informatiilor mentionate pe site sau in produsele si serviciile oferite, fie cu plata sau fara plata. De asemenea, esti de acord sa obti permisiunea medicului de familie inainte de urmarea unui regim nutritional sau de antrenament.

4. Intelegi ca prin introducerea numelui si a emailului in formularele de pe site te inregistrezi la primirea de newslettere gratuite si fara alte obligatii. Newsletterele sunt oferite ca un serviciu gratuit si nu necesita nici o plata. Esti deacord ca ai ales sa primesti newsletterele prin introducerea prenumelui si a adresei de email de unul din formularele de pe site. Daca nu doresti sa mai primesti newslettere, pur si simplu apasa pe linkul de dezabonare (unsubscribe) de la sfarsitul fiecarui email. Daca ai nevoie de asistenta, te rog contacteaza-ne de pe pagina de contact.

5. Testimoniale: Daca doresti sa trimiti un testimonial / o poveste de succes, acorzi dreptul de publicare, reproducere si editare (reducere a lungimii, nu a continutului) a testimonialului, care ar putea include prenumele tau, initiala numelui tau si orasul tau de rezidenta. Toate tesimonialele prezentate pe site sunt reale si reprezinta opinia clientilor. Unii dintre clientii care au trimis testimoniale e posibil sa fi primit produse si servicii gratuite in semn de apreciere si recunostiinta. Daca doresti sa participi la testimoniale, te rog contacteaza-ne de pe pagina de contact.

6. Politica de returnare (Refund Policy): Rezultatele obtinute cu ajutorul produselor si a serviciilor oferite de FemeiaFit.ro depind in foarte mare parte de cumparator. De accea, FemeiaFit.ro nu ofera posiblitatea de returnare a produselor informationale achizitionate la mai mult de 24 de ore de la momentul primirii produsului. Daca nu esti multumit de continutul produsuli, tot ceea ce trebuie sa faci e sa trimiti un email in primele 24 de ore in care sa ceri returnarea sumei platite.

Ne rezervam dreptul de a adauga la, si a modifica acesti termeni si conditii fara o instiintare preliminara.