Ce se intampla cand apas pe butonul de cumparare?

Vei fi directionat catre o pagina sigura (https) de pe site-ul intermediarului nostru de platii (2Checkout sau PayPal) pentru a iti introduce informatiile personale. Acesta va verifica datele tale de plata si va retine contravaloarea prodsului cumparat.

Imediat dupa aceasta procedura care nu dureaza mai mult de cateva secunde, vei fi redirectionat inapoi catre o pagina speciala de pe site-ul nostru, de unde poti accesa si descarca produsele achizitionate.

Cat e de sigura plata online?

Plata online este foarte sigura. Te poti baza pe asta, pentru ca e asigurata de doua dintre cele mai mari si mai bine cotate firme de intermediere plati de pe piata: PayPal si 2CheckOut.com Inc.

In esenta, cumpararea produselor femeiafit.ro este cel pe cat se poate de sigura.

Exista costuri aditionale ascunse?

Nu. Toate comisioanele la plata online sunt suportate de femeiafit.ro

Ce se intampla cu datele mele personale?

Datele tale bancare NU ajung niciodata in la cunostinta noastra. Acestea sunt cunoscute si verificate doar de intermediarul de plati.

Singurele date la care avem acces si pe care le folosim pentru a personaliza mesajele pe care le trimitem sunt numele si prenumele si adresa ta. Toate acestea sunt tinute in siguranta si nu sunt impartasite sub nici o forma cu alte site-uri sau persoane.

Exista si alte metode de plata?

Daca nu doresti sa platesti online, poti oricand achiziona produsele dorite folosind o metoda de transfer bancar. Mai multe detalii despre aceasta optiune poti gasi in tab-ul "Alegerea metodei de plata".

Pot sa primesc un produs fizic?

Produsele femeiafit.ro se gasesc doar in format digital. Dar, daca doresti poti sa tiparesti oricare dintre acestea pentru uz personal.

Pentru a citi cartile ai nevoie de un cititor de PDF, iar pentru vizualizarea video-urilor nu ai nevoie de nimic special, in afara de ceea ce ai nevoie pentru a vedea un video de pe YouTube. Acestea sunt ambele responsabilitatea ta si nu implica nici un cost suplimentar, putand fi descaracate gratuit de pe internet.

Cum pot fi sigur ca primesc ceea ce am cumparat?

femeiafit.ro este o marca cu renume care aspira sa ajute cat mai mult clientii sai.

In plus, sitemul de cumparare este unul automat. De indata ce ai finalizat plata online vei fi directionat catre pagina ta speciala de client de unde vei putea descarca produsele achizitionate.

Cat dureaza garantia?

Garantia produsului dureaza 24 de ore de la descarcarea acestuia.

Chiar daca produsul va functiona cu siguranta, adevarul este ca multi oameni pur si simplu nu au determinarea necesara pentru a aplica sfaturile pe care le citesc, oricat de simple si bine explicate ar fi acestea. De aceea, garantia acopera doar perioada minima suficienta citirii informatiilor.

In ce conditii pot sa returnez un produs?

Daca nu ai gasit ceea ce ti-am promis, daca ai realizat ca din anumite motive nu e pentru tine, sau pur si simplu nu esti multumit de produsul cumparat, il poti returna in primele 24 de ore (pe perioada garantiei) si poti primii inapoi absolut toti banii investiti.

Tot ceea ce trebuie sa faci e sa trimiti un email pe contact@femeiafit.ro, sa spui ca nu e pentru tine, si am sa-ti trimit inapoi toti banii. Fara alte intrebari sau discutii.

Pot sa dau produsul sau datele mele de acces altcuiva?

NU. In nici un caz. Prin copierea si distribuirea produsului incalci legile de copyright te supui riscurilor asociate.

Pentru evitarea distribuirii ilegale fiecare produs are un cod unic de identificare si paginile membrilor sunt monitorizate pentru accese din locatii diferite.

Atentie: FemeiaFit.ro va face tot in putere pentru a penaliza incalcarea legilor de copyright.

Cum te pot contacta?

Un formular online, impreuna cu alte metode de contact pot fi gasite aici: Contact FemeiaFit.ro

Nu ezita sa ne contactezi pentru orice intrabari legate de produsele comercializate.