Cosul de cumparaturi:

Pachetul Complet
"Fund Fabulos in 24 de Zile"
51 Ron
(sau 10.71 Euro la plata prin SMS)
  • Unicul program specializat de exercitii pentru fesieri care iti arata pas-cu-pas cum sa-ti construiesti un fund bombat si ridicat in doar 24 de zile. GARANTAT si dovedit de peste 280 de femei.
  • 24 de antrenamente detaliate pas-cu-pas care lucreaza progresiv pentru a-ti ridica si bomba posteriorul mai rapid decat orice ai incercat pana acum.
  • Video-tutoriale demonstrative pentru toate cele 43 exercitii putin-cunoscute, ce iti vor stimula tridimensional si bine-proportionat fesierii pentru a-ti sculpta un fund impresionant de atragator.

Bonusuri Gratuite:

  • 4 Mini-circuite cu 16 exercitii speciale (pe langa cele 43 din programul principal) ce iti vor revitaliza si sculpta fesierii RAPID, indiferent de mostenirea genetica si de esecurile din trecut.
  • Motivatie, sprijin, indrumare si raspunsuri la toate intrebarile tale prin accesul gratuit in Comunitatea Privata Femeia Fit.

Pasul 1: Introdu datele tale de contact

Datele de mai sus sunt folosite pentru a-ti crea contul si trimite parola de intrare in zona privata de unde vei accesa intreg produsul.

Pasul 2: Alege metoda preferata de plata

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne la: