Circuit Rapid de Tonifiere

 

Presupun ca stii ca imi place sa fiu practica in ceea ce priveste fitness-ul.

Ca si trainer, nu te-as pune niciodata sa alergi o ora intreaga pe banda sau sa faci exercitii complicate si periculoase.

Mereu caut ca antrenamentele mele, si binenteles cele ale clientelor mele, sa fie suficient de bune si eficiente, pentru a-ti aduce rezultate si suficient de scurte si intense, pentru a se mula pe programul tau si a le face, fara sa iti dai viata peste cap.

 

Antrenamentele Femeia Fit sunt suficient de bune si eficiente, pentru a-ti aduce rezultate si suficient de scurte si intense, pentru a se mula pe programul tau si a le face, fara sa iti dai viata peste cap.

 

Asta inseamna ca DA, un antrenament bun in gym poate dura si 50deminute, dar, daca ai doar 20de minute la dispozitie, stiu eu trebuie sa fugi la o intalnire importanta, ai destul de multe optiuni pentru a-ti lucra muschii bine de tot si sa iesi din sala, mai transpirata ca oricand.

Pentru asta poti apela la

  1. Acest circuit rapid de slabire
  2. La cele 3 exercitii de tonifiere puse aici
  3. La un complex cu haltera criminal cum e acesta
  4. Ba chiar la o sesiune de sprinturi la deal
  5. La un HIIT de doar 12 minute care ti-ai dori sa treaca mai repede
  6. sau ce zici de un antrenament nonconformist si Amazonian de aici

si la celelalte antrenamente de pe site sau canalul de youtube, ce poarta semnatura Femeia Fit.

Ba mai mult, daca in loc de antrenamente si exercitii realizate asa aleatoriu si fara nici o combinare strategica, vrei un plan detaliat pas-cu-pas care sa iti arate ce exercitii faci la inceput, cum avansezi in saptamana a doua, cum ajustezi pe mai departe si cum te asiguri ca progresezi si vezi mereu rezultate, adica nu intri la platou, te indemn sa arunci un ochi peste programul Forme Fit GYM.

Vezi tu, daca faci circuitele mele vei vedea rezultate, insa doar pana la un anumit moment, moment in care daca nu stii ce sau cum sa schimbi sau sa faci mai provocant pentru corpul, care mereu se adapteaza, incepi sa bati pasul pe loc si apar frustrarile.

Ba mai mult de atat, sa nu uitam ca fiecare avem nivelul nostru de fitness si exercitiile mele avansate nu se potrivesc la femei incepatoare in sport.

Motiv pentru care un plan de antrenament care sa te ia cu incetinitorul, iti arata versiunea usoara de la exercitii complicate, cum sa avansezei si are la baza tehnici de antrenament dovedite sa aduca rezultate la femei,  iti va aduce schimbarile corporale mult mai rapid si mai usor de mentinut, decat daca te pui si faci toate exercitiile pe care le vezi la mine (un trainer cu un nivel de fitness avansat).

Pana atunci, sunt bucuroasa sa impartasesc azi cu tine un circuit ratacit de tonifiere cu 2 gantere.

Zic ratacit deoarece il filmasem acum 1an si jumatate pe vremea cand eram in vizita in Manchester, UK, si uite ca zilele acestea l-am redescoperit in calculator.

Sunt in priza cei drept, dar nu imi vine sa cred ca am uitat complet de el.

Zilele acestea trag tare sa finalizez un nou proiect fabulos (tine minte acest cuvant) la care lucrez pentru tine.

Am filmat exercitii, am creionat antrenamente, am scris fise de antrenament si pagini intregi intr-un ghid bestial, am editat video-uri cu circuite….si navigand printre fisierele mele, hopa!

Am dat peste acest circuit ratacit!

E genul de circuit pe care il fac la finalul antrenamentelor mele la sala atunci cand vreau sa dau un boost arderilor de grasimi si stilul de circuit intens si rapid pe care le-am pus si in programul de tonfiere Forme Fit GYM

 

Forme Fit Gym Ghidul Femeii la Sala de Fitness

 

Vei vedea ca in acest circuit sunt doar 4 exercitii ….dar patru exercitii care iti antreneaza toti muschii din corp.

Doua dintre ele sunt cu 2 gantere si doua exercitii cu greutatea ta corporala.

Daca ai un set de gantere (intre 5 si 10kile) acasa il poti face in sufragerie, dar daca esti la sala acolo chiar ai tot ce iti trebuie sa ii vii de hac.

Ba mai mult, in loc de gantere, daca esti inventiva asemenea clientelor mele, poti folosi bidoane de apa pe post de greutati.

Vom face cate 10 repetari pe fiecare exercitiu cu scopul de a trece de 3 ori (3 runde) prin aceste patru exercitii.

Dar, sa nu mai lungim vorba, am sa detaliez mai multe in video…..

 

Circuit Rapid de Tonifiere cu 2 Gantere

 

  1. Genuflexiuni cu Gantere la Umeri x 10 repetari
  2. Abdomene cu Picioarele Intinse x 10 repetari
  3. Ramat din Aplecat cu Gantere x 10 repetari
  4. Flotari sau Flotari din Genunchi x 10 repetari

Treci de 3 ori prin aceste exercitii cu pauza scurta intre exercitii si 1minut pauza intre runde.

Si iata video-ul demonstrativ dintr-o sala hardcore la demisol in Manchester

 

 

Adapteaza exercitiile dupa sfaturile din video, acolo unde este cazul, si incearca pe muschii tai, sa zic asa, acest circuit rapid de tonifiere cu 2 gantere.

Dupa ce l-ai realizat intoarcete la acest post si scrie-mi intr-un comentariu mai jos cum te-ai descurcat la flotari si ce greutate ai avut in gantere.

Stii bine ca sunt mereu incantata sa aud de la tine si sa vad ca te folosesti de exercitiile mele….asa ca nu ma lasa sa astept foarte mult:)

Pana data viitoare te indemn sa Fii Frumoasa, Fii Puternica, Fii Femeia Fit si incearca acest circuit!