Nu le vezi pentru ca nu ma urmaresti indeaproape…sau mai bine zis… pe toate canalele.

 

Vezi tu, eu scriu si public aici pe site cu regularitate. Iti dau sfaturi valoroase de cum sa mananci pentru slabire sau ce sa mananci pe seara sa nu te ingrasi, iti demonstrez si te invat cum sa faci cele mai valorase exercitii din fitness precum indreptari sau genuflexiuni cu haltera si caut mereu sa te motivez si sa-ti ridic moralul atunci cand fitness-ul tau nu merge tocmai perfect.

Dar site-ul FemeiaFit e doar un canal prin care iti transmit eu tot knowledge-ul meu si impartasesc cu tine din experienta mea in fitness.

 

Pe langa site, am un canal Femeia Fit de Google+ pe care postez cu regularitate si in mare parte exercitii fitness demonstrate in tutoriale,  un cont de YouTube Femeia Fit  pe care am azi 500 de subscriberi (Yuhuuu, happy day!!!) cu  70+ de video-uri cu exercitii si circuite de ars grasime corporala si dat jos kilograme….si multe altele la care au acces doar clientele din programele mele Fese Ferme sau Forme Fit.

 

Un profil de Pinterest pe care, sincer, il cam neglijez din lipsa de timp si nu in ultimul rand pagina de Facebook Femeia Fit.

Scrie-mi emailul tau la care sa iti trimit acest​e 6 exercitii pentru slabire acasa>>

  Ia-ti ghidul GRATUIT de slabire acasa

6 Exercitii pentru Slabire si Tonifiere Acasa in 9minute pe zi

 

Ei bine, de cand am si eu smartphone (doar de cateva luni ca inainte aveam normal phone;) imi este lejer sa ma filmez la exercitii, sa le editez rapid daca e nevoie si sa le incarc pe pagina de Facebook Femeia Fit.

 

Fie sunt exercitii fitness pe care le fac in sala de fitness, fie exercitii pentru forme feminine pe care le fac acasa sau in aer liber in parc, cu noua tehnologie si cu usurinta de a comunica acest continut pot ajunge imediat la tine.

 

Insa NU si daca nu ma urmaresti pe Facebook!!!

 

Daca nu esti fana mea si nu ai dat Like la pagina de Facebook Femeia Fit sunt exercitii pe care le pierzi.

Eu le fac, dar tu nu le vezi!

 

Asa ca, daca ai profil de Facebook si vrei sa fii mereu la curent cu exercitiile pe care le fac si le poti face si tu, cu sfaturile care le dau despre slabire sau mesele pe care le pap pentru tonifiere musculara si un corp FIT nu mai sta pe ganduri si da LIKE la pagina de facebook Femeia Fit

Si daca tot esti acolo, poti da like si comenta la postarile mele.

Doar asa poti vedea un exercitiu bestial pentru spate definit si frumos conturat: ramat din aplecat cu haltera cu trunchiul paralel cu solul (avansati)

 

Un exercitiu combinat care arde celulita de pe picioare si iti ridica fesierii: genuflexiuni skater cu indreptari intr-un picior in combo.

 

Cum sa adaugi cateva sesiuni de genuflexiuni skater pentru picioare tonifiate la sfarsitul antrenamentelor tale.

 

Sau un Abs workout pentru abdomen definit si talie subtirica

 

 

Si asta e doar o parte dintre video-urile de pe Facebook.

 

Si uite asa, daca nu ma urmaresti si pe Facebook (sau pe orice canal de mai sus) piezi o parte din exercitiile fitness pe care le fac, o parte din ideile de mese pe care le dau, o parte din sfaturile de ingrasare sau de slabire si o parte din mesajul Femeia Fit.

 

Asa ca hai alaturi de noi pe Facebook! Asigura-te ca nu pierzi informatiile valoroase pe care le postez zilnic pe pagina sau exercitiile bestiale si noi pe care le incarc pe acest canal de social media!

 

Profit de articol sa te indemn din nou sa postezi si TU pe pagina Femeia Fit tot ceea ce are legatura cu tine si cu fitness-ul si vrei sa impartasesti cu noi: un sweaty selfie, o masa sanatoasa, un video cu tine realizand un exercitiu de-al meu…Eu una sunt bucuroasa sa vorbim si impreuna sa impartasim despre fitness.

 

Pana data viitoare te indemn sa Fii Frumoasa, Fii Puternica, Fii Femeia Fit! si vino alaturi de noi pe Facebook!