Exercitii abdomen si picioare ferme

Hai sa facem acasa aceste exercitii pentru abdomen si picioare ferme!

Inca de la inceputul izolarii in casa (Martie) am inceput sa fac exercitii live (in direct) pe pagina de Facebook, Lunea la ora 7pm.

Acesta fiind modul meu de a inapoi comunitatii si a ajuta femeile sa foloseasca sportul si miscarea pentru a scapa de stres, sa fie mai detasate si sa-si ridice energia peste zi, cand toate stirile tind sa te puna la pamant.

Initial eram 5-10 tipe care intram.
Incet incet si pe masura ce am fost consecventa si saptamana de saptamana eram prezenta cu exercitiile, tot mai multe femei au venit alaturi de mine. De exemplu Lunea trecuta am fost peste 120 de femei si am facut exercitii impreuna.

Romania, Italia, Londra, Elvetia…romance de peste tot din lume m-au primit – virtual – in casa si fac exercitii alaturi de mine.

Iar daca si tu vrei sa ma primesti in sufragerie la tine, te invit sa apesi aici si sa vii intr-un live de luni cu mine.

Uneori pregatesc exercitii pentru fesieri, alteori tintim coapsele, multe circuite rapide fara echipament acasa si neaparata exercitii pentru abdomen.

Iti plac exercitiile pe care le-ai vazut?

Ti-am pregatit un ghid GRATUIT cu 3 Rutine pentru Abdomen care nu iti strica spatele.

​Descarca-l pe email:

Le primesti instant pe email alaturi de alte sfaturi pentru a scapa de burtica.

Ei bine, una dintre sesiunile live care a prins foarte bine a fost cea cu exercitiile de astazi.

Este vorba despre aceste 4 exercitii, puse intr-un circuit de 3 runde care lucreaza abdomenul si picioarele.

Imi place foarte mult circuitul deoarece il facem doar cu greutatea corpului si este usor de ajustat daca esti incepatoare.

Dar nu te mai tin de povesti si te invit sa facem

Exerictii abdomen si picioare ferme in circuit

Treci de 3 ori prin exercitiile de mai jos realizand la fiecare cate 10 repetari:

  1. Ridicari de pe Genunchi (5 pe parte)
  2. Abdomene in Stea (5 pe parte)
  3. Fandari Laterale (5 pe parte)
  4. Crunch cu Pendulare de Picioare (5 pe parte)

Mentine pauza mica intre exercitii si maxim 1-2 minute intre runde.


Am ales sa pun in acest circuit exercitii pentru abdomen care lucreaza indeosebi oblicii si abdomenul inferior si exercitii care tintesc coapsele si fesierii.

Circuitul si alternarea lor ne ajuta sa trecem de la unul la altul cu pauza mica iar cand lucrezi abdomenul picioarele se odihnesc si vice-versa.

Partea si mai buna este ca vei face aceste exercitii alaturi de mine urmand explicatiile din video.

Faci exercitiile corect, tragi tare si iti impingi limitele, iar transpiratia de pe spate este semn ca faci ceea ce trebuie pentru slabire.

Iar daca vrei sa continui cu alte exercitii cu focus pe burtica, vreau sa stii ca am combinat pasiunea mea pentru circuite cu exercitiile sigure si eficiente pentru abdomen si le-am pus in trainingul Abs 20×20, 20 de exercitii pentru abdomen in 20 de zile . Apasa sa descoperi mai multe despre acest program.


Dupa cum vezi intreg circuitul de astazi dureaza mai putin de 12 minute.
Daca esti avansata, neaparat iti recomand sa iei o gantera sau bidon de apa in maini la exercitiile pentru picioare. Asa le faci mai provocante si circuitul este mai eficient pentru tonifiere.

Hai, spor sa ai la aceste exercitii pentru abdomen si picioare ferme!

Detaliere exercitii:

  1. Ridicare din Genunchi – pornesti din pozitia in genunchi pasesti cu dreptul inainte, te ridici in picioare, pasesti cu stangul inapoi, revii pe genunchi. Si aceasta este ridicarea din genunchi pe dreapta. Fa acelasi numar de repetari si pe celalalt picior.

2. Abdomene Stea – din culcat pe spate cu bratele si picioarele in forma de stea, incordezi abdomenul, ridici si duci mana stanga la piciorul drept. Revii pe podea, pornesti cu mana dreapta pe piciorul stang si continui pana ajungi la numarul de repetari prescris (5 in cazul exercitiilor pentru abdomen de astazi)

3. Fandari Laterale – din picioare pasesti cu dreptul spre lateral, mentii pieptul sus si te lasi in fandare cat poti de jos. Impingi in calcaiul drept sa te ridici si revii in pozitia de start. Repeti pana ajungi la numarul dorit de repetari si egalezi si pe celalalt picior.

4. Crunch cu Pendulare de Picioare – este ultimul exercitiu pentru abdomen din circuit in care ridici omoplatii de la podea si vii intr-un crunch, iar apoi aduci alternativ genunchii la piept incercand sa atinzi gamba. Lucreaza abdomenul in adancime asa ca sa nu te miri ca vei simti si febra musculara.

Pana data viitoare fii frumoasa, fii puternica, fii femeia fit si foloseste acest circuit sa iti definesti un abdomen si picioare ferme.