Circuit de 3Exercitii Femei

 

Si-a mai trecut o saptamana!

O saptamana in care

A) fie te-ai apropiat mai mult de corpul tau de vis realizand exercitii regulat si hranindu-te sanatos (circuitul de tonifiere de data trecuta fiind un bun inceput)

B) fie esti la acelasi nivel sau chiar ti-ai infranat progresul catre o silueta fit (leneveala pe canapea… muffins de ciocolata…. sau lipsa de carne in farfurie) !

 

Vezi tu, unul dintre cele mai de baza principii care iti aduce rezultate in fitness, si iti garanteaza ca vei avea o silueta tonifiata si definita, este consecventa.

Da, da….nu planul de antrenament pe care il faci, nu exercitii complicate, nu tehnicile sau metodele de antrenament sofisticate, ci faptul ca esti consecventa si te tii de ele cu regularitate.

Deageaba te antrenezi azi pentru 3ore la sala, daca nici urma de tine in gym pentru urmatoarele 2saptamani.

Pana si cel mai bestial program de fitness ”get lean – look sexy and amaze the hell out of your friends at the beach”, nu poate sa iti aduca schimbarile corporale promise daca, tu, doar te flenduri prin el.

Da stiu, e greu sa te tii implicata, e greu sa iti faci timp cand nu ai prioritizat niciodata miscarea, insa atata timp cat nu esti pusa serios pe treaba, nici nu ar trebui sa speri la rezultate.

Clientelor mele stiu cat de sensibila e treaba cu implicarea si, cand una o rareste cu antrenamentele, fetele din comunitatea, care fac exercitiile cot la cot cu tine,  te imping de la spate cu incurajari si motivatie.

Principiul acesta se aplica si in bucatarie.

E evident ca o masa sanatoasa nu te va ajuta sa scapi de colacelul de pe burtica….dar daca le legi si mananci azi sanatos…. maine si mai sanatos…. poimaine chiar mai bine si faci asta pentru o luna, doua la rand nu ai cum sa nu dai jos tesutul adipos si grasimea pufoasa de pe tine.

Toata grasimea?!

Nu stiu!

Dar probabil suficienta cat sa fii multumita de tine.

Da stiu, vrei rezultate instant si totul sa vina pe tava!

Insa dragutza, in caz ca nu ti-ai dat seama deja, asta nu se prea intampla cu lucrurile atat de serioase precum sanatatea si silueta ta!

Fii consecventa!

Incearca sa faci azi lucrurile mai bine ca ieri si arata-le muschiuletiilor tai (izvorul de sanatate si arderi metabolice ridicate) ca ai nevoie de ei, antrenandu-i regulat cu exercitii, superserii, HiiT, complexe sau circuite (exact ce primesti pe tava in antrenamentele amazoniene din Forme Fit GYM)

Pana atunci, ti-am pregatit azi un exemplu de circuit pentru tonifiere si slabire …in stilul celor care le fac clientele mele in programul de fitness la sala

 

3 Exercitii in Stil Circuit – Workout #2

Porneste-ti un timer (cronometru) pentru 6minute si fa cat mai multe runde din acest circuit de tonifiere si slabire. Ordinea de combinare este detaliata mai jos (1-2-3). Cauta ca pauza sa fie exact cat iti ia sa treci de la un exercitiu la altul si nu mai mult.

Obiectivul este ca in 6minute sa faci cat mai multe serii din:

  1. Fandari Laterale Alternative cu/fara* Gantera la Piept x 8repetari/picior
  2. Extensii la 45 de grade  cu/fara* Gantera la Piept x 12repetari
  3. V Sit-Ups cu Intindere x 8repetari.

 

*La exercitiu 1 si 2, e optiunea ta daca alegi sa le incepi fara gantera si doar ulterior dupa ce le stapanesti si simti cum lucreaza muschiuletii sa adaugi tensiune si sa le faci cu gantera la piept.

Ia cu tine la sala acest circuit (pont fit: noteaza-le intr-un jurnal de antrenament)

Fa-ti frumos o incalzire inainte si apasa START la un cronometru pentru 6minute din acest circuit de tonifiere si definire Joia Fit ep2 (JF2)

Cand le-ai facut, revin-o la acest articol si scrie-mi te rog intr-un comment mai jos, cate serii ti-au iesit in cele 6 minute….eu una tare m-as bucura sa aud reusita ta!

 

Ti-am pregatit si video-urile demontrative cu forma corecta la exercitii, dar inainte iti reamintesc ca daca ai incercat de mai multe ori sa slabesi sau sa-ti tonifiezi formele in sala de fitness, dar ai renuntat pentru ca ti-ai pierdut motivatia, I got your back.

Unul dintre cele mai apreciate componente ale pachetului de fitness pentru femei Forme Fit Gym este faptul ca toate clientele mele intra intr-un grup privat de discutii.

Acolo, eu, ca si trainer-ul tau, si celelelate camarade (alte femei care parcurg alaturi de tine acest program) iti raspundem la intrebari, iti dam exemple cu exact ce mancam (zilnic postam poze cu farfuriile noastre) si cand auzim ca vrei sa renunti, te motivam si impingem de la spate sa continui.

Cum iti ziceam, schimbarile corporale in fitness nu vin pe tava.

Te impiedici, aluneci si cateodata vrei sa renunti ca bati pasul pe loc, insa nu si alaturi de noi unde obiectivul este sa fim consecvente si sa ne tinem de treaba!

Stii cum se zice, unde-s multi si pofta de fitness creste!

Daca simti nevoia si stii ca unele exercitii nu le stapanesti, vezi de mai multe ori video-urile de mai jos, cu pasi exacti de executie:

 

  1. Fandari Laterale Alternative, un exercitiu bestial pentru a-ti intari si tonifia picioarele si fesele

 

    2. Extensii la 45 de grade, un exercitiu pentru fese rotunde si nu pentru spate. cum auzi de la antrenori din sala

 

3. V Sit-Ups cu Intindere un exercitiu ce iti lucreaza si iti tonifiaza partea superioara a abdomenului

 

 

Pana data viitoare (cand apare workout 3) te indemn sa Fii Frumoasa, Fii Puternica, Fii Femeia Fit si baga rapid acest circuit de slabire si tonifiere!