Dintotdeuna mi-au placut chiftelutele din carne si cred ca nu e persoana caruia sa nu ii placa (bine poate vegetarieni si vegani nu se dau in vant dupa ele 🙂 ).

Sunt mici, gustoase, numai bune sa la mananci oricand: ca si antreu, ca si felul doi sau ca si mic dejun. Sunt la fel de delicioase cand sunt calde dar si cand sunt reci.

Saptamana aceasta intr-o seara nu stiam ce sa fac repede de mancare si in frigider aveam doar niste carne tocata.

Asa ca m-am gandit “Ce e simplu, rapid, gustos si nu are multi carbohidrati?”

Raspunsul mi-a venit repede: chiftele fara paine.

Ce ingrediente ai nevoie:

Hei, am creeat un ghid cu exercitii pentru ridicarea fesierilor!

DESCARCA GRATUIT:

Ridica-ti Fundul Ghid de Exercitii pentru Fese Bombate si Ferme

Spune-mi unde te antrenezi mai des si iti trimit ghidul prin email:

– 500g carne tocata (de porc, vita sau pui), atat am avut eu:) dar poti sa folosesti mai mult daca vrei sa faci mai multe chiftelute

– 2 oua intregi

– o mana de patrunjel tocat marunt;

– 2-3 catei de usturoi taiati marunt;

– sare, piper pentru gust si ulei de masline pentru prajit.

*probabil ca ai observat ca nu spun nimic de pesmet sau paine, deoarece nu am adaugat asa ceva, si crede-ma ca sunt compacte si gustoase si fara.

Chiftele Fara Paine

Cum se prepara:

Intr-un bol mai mare se amesteca cele doua oua, se adauga usturoiul si patrunjelul si apoi carnea. Se amesteca bine, mi-e nu mie frica sa ma murdaresc si amestec cu mana (doar apa e suficienta). Se adauga sare si piper dupa gust si se obtine pasta de chiftele. Iti pui langa tine un bol cu apa si te umezesti pe maini inainte sa incepi sa le faci bilute ( ca sa nu ti se lipeasca pasta de degete si sa iti iasa bilute rotunde). Pui o tigaie cu ulei de masline pe foc mediu si dupa ce e incins asezi bilutele in ulei. Le intorci de cateva ori si le lasi la foc pana se rumenesc si au o culoare rosiatica. Si poti sa le pui in farfurie.

Asa aratau ale mele proaspat luate de pe foc

Imi pare rau ca nu am putut poza si mirosul ;).Nu a mai durat mult timp si farfuria era aproape goala 🙂

Chiftele Fara Paine FemeiaFit

Eu le-am mancat cu legume la cuptor, asa ca la masa de seara am avut foarte putini carbohidrati.

 

PS: lasa un comentariu si spune-mi cum ti-au iesit sau daca crezi ca mai e necesar sa folosesti paine la urmatoarea tura:)

Pana data viitoare Fii Frumoasa, Fii Puternica, Fii Femeia Fit!

 

 

 

Related posts: