Yoga Acasa cu Nico direct in Sufragerie

Practic yoga acasa mai rar decat ar trebui si nu pentru ca nu mi-ar placea, ci pur si simplu nu am timp.

Tin minte ca in urma cu 4 ani am cumparat un program online de yoga. Din 20 de zile de practica am facut vreo 5-6 zile (da, am si eu provocari cu disciplina)

Insa cu atata timp neocupat in carantina, am decis sa reincerc yoga si sa introduc si fanele Femeia Fit acestui tip de miscare.

Nu de alta, insa zilele de stat in casa impotriva lui virusache nu au fost tocmai usoare. De la calm, la teama, frustrari si anxietate, plictiseala si stres cred ca dai din cap cand spun ca nervii ne-au cam fost intinsi.

Asa ca ce moment mai bun sa invit una dintre instructoarele mele preferate de yoga la sa fie oaspete la una dintre sesiune saptamanale de exercitii LIVE pe Facebook.

Poate nu stii, insa beneficiile practicarii yoga ating diminuarea stresului, a anxietatii, pana si reglarea somnului sau o respiratie mai profunda.

Personal as include mai multa yoga in rutina mea de exercitii pentru a profita de

  1. partea de stretching (intinderi) si
  2. conectare in momentul prezent (meditatie).

Sunt multe zile in care la final de antrenamente acasa sau la sala, sar peste partea de cooldown si stretching. Din graba, din lipsa de inspiratie sau chiar chef, ajung sa fac foarte rar intinderi la final de workout.

Nu stiu despre tine, insa simt cum conectarea cu prezentul este una dintre provocarile mari pe care le avem in zilele noastre. Cu toate galopam sa fim mai rapide, mai puternice, mai bune si sa le facem pe toate, plus multe altele pe langa si rareori simtim cum avem liniste.

Cand am intrebat-o pe Nico, care este castigul cel mai mare pe care clientii ei il vad in practicarea yoga mi-a spus:

Bucuria de a trai. Majoritatea pleaca de la clase cu o alta stare de spirit. Avem cu totii mare nevoie de a invata bucuria. Bucuria si fericirea simplului fapt ca suntem, in exact acest moment, ca respiram, si ca avem atat de multe aspecte asupra carora ne putem concentra pentru a hrani aceasta bucurie. O samanta deja plantata in noi. ”

O cunosc pe Nico de mai bine de 5 ani. Am fost la una dintre clasele ei si m-a cucerit. Pofta ei de viata debordanta, energia pozitiva si profesionalismul ei a facut sa fie prima in minte cand ma gadeam la ce yogin sa aduc in direct pe pagina de Facebook Femeia Fit

Nico practica yoga de mai bine de 10 ani, are un studio frumos in Timisoara unde face clase alaturi de clientii ei de toate varstele, iar pe timp de pandemie s-a adaptat si face yoga acasa prin Zoom.

Pentru sesiunea de astazi Nico a pregatit un flow special pentru fanele Femeia Fit cu elemente de forta, indinderi si crestrea mobilitatii la incheietura soldului (numa buna pentru a realiza usor exercitiile pentru fese pe care le iubesc)

Apasa play si incearca si tu yoga acasa alaturi de Nico.

Vei observa la final de video cat de revigorata si bine m-am simtit.
Tot ce se poate sa te prinda si pe tine aceasta stare, insa doar daca incerci…asa ca

Pune-ti colantii lejeri, un top frumos si primeste-o pe Nico la tine in sufragerie.

Daca ti-a placut energia Nicoletei, modul frumos si complet in care detaliaza posturile si vrei sa practici yoga acasa cu ea, te indemn sa iti rezervi locul la una dintre clasele ei de yoga online prin Zoom aici

Si pentru ca ii o fata super faina care mereu posteaza invataminte de viata inspirationale, continua sa o urmaresti pe Nico pe DharmaYoga.ro, pe pagina de Facebook Yoga with Nico si Instagram

Tare m-as bucura sa imi scrii in comentarii ce beneficii vezi tu in practicarea yoga si cum ti-a placut sesiune de astazi.

Pana data viitoare Fii Frumoasa, Fii Puternica, Fii Femeia Fit si incearca yoga acasa pentru destresare!