O imagine a unui ceas care iti arata ca acum e timpulDe cand am lansat site-ul am vrut sa scriu acest post…am vrut sa fie primul post…dar se pare ca ACUM e vremea lui πŸ™‚

De prea multe ori am spus fraza ” De as fi inceput acum 6 luni” ” De m-as fi apucat acum 1 an de…” ” De as fi facut ieri asta”Β  ………. de prea multe ori imi aud prieteni, cunoscuti sau parinti folosind aceleasi cuvinte descumpanite.

Β Cat de familiare si cat de des iti trec prin cap cuvinte precum:

De as fi inceput acum 1 an sa invat o limba straina, acum as fi putut aplica la job.”

” Daca mi-as fi urmat pasiunea, acum as fi putut avea un salon.”

” Daca as fi zis DA, acum as fi fost altundeva.”

3 Rutine de Exercitii Pentru Fese Ridicate si Bombate

- DESCARCA-TI  GHIDUL  GRATUIT -

Pasul 1: Unde te antrenezi mai des?

” De as fi citit 20 de pagini pe zi, acum as fi trecut la alta carte.”

” De as fi facut primul pas poate acum am fi fost impreuna.”

” Daca as fi renuntat la tigari, acum as fi avut mai multi banuti”

” De m-as fi tinut de sala, acum as fi fost mai slaba.”

“De m-as fi apucat mai devreme… acum e prea tarziu. “

nu stiu despre tine dar eu, unele, le gandesc destul de des…insa …de ce?!

De ce suntem atat de slabe si in loc sa luam atitudine nu facem altceva decat sa ne plangem de mila?Β  De ce lasam frica de esec sa ne opreasca sa incercam macar? De ce ne punem singure piedici si ne ingreunam drumul de a ajunge la visele noastre? De ce renuntam sa luptam pentru ceea ce credem si ne dorim sa avem sau sa fim? De ce alegem calea simpla si ramanem mereu in zona de confort? De ce nu avem curaj? De ce nu luptam pentru a ne creste increderea in noi? De ce credem ca acum e prea tarziu?…..de ce, de ce si DE CE?

Nu exista nici un alt moment mai bun decat ACUM. Nu vei mai simti aceea motivatie nebuna decat ACUM. Nu vei mai fi mai infierbantata decat esti ACUM. Nu vei gandi mai pozitiv decat o faci ACUM. Nu vei simti mai mult chemarea decat o simti ACUM. Nu vei fi mai pornita decat esti ACUM. Nu vei fi mai hotarata decat esti ACUM. Nu vei avea mai mult curaj decat ai ACUM.

ACUM trebuie sa incepi!

Sa nu mai lasi nici macar un minut, o ora, o zi sau o luna sa treaca. Sa nu lasi sa te simti la fel si peste alte cateva luni. Sa nu ajungi sa spui din nou: “daca as fi inceput acum 3 luni“, sa nu fii laΘ™Γ£ din nou, sa nu renunti la tine si la visele tale.

Nu poti sa pui pe altcineva sa invete franceza si sa o stii tu, nu poti sa trimiti pe altcineva la dansuri si sa te astepti sa stii tu sa dansezi, nu poti sa crezi ca daca prietena ta studiaza vei avansa si tu, asa cum nu poti sa pui pe alcineva sa mearga la sala si sa te astepti sa slabesti tu.

Doar noi putem sa facem aceste lucruri in numele nostru, inauntrul nostru sta puterea de a lupta pentru visele noastre, inauntrul tau este avantul de a porni la drum si inauntrul tau sta motivatia si entuziasmul de a avansa. Doar tu poti sa faci primul pas pe noua ta cale. Doar cu timpul tau, cu energia ta, cu mainile si mintea ta poti sa faci urmatorul pas spre evolutie.

Tu esti cea care poate face din tine o femeie mai buna, mai inteligenta, mai puternica, frumoasa si increzatoare, mai fermecatoare sau zambitoare, mai pozitiva si deschisa, mai slaba sau subtirica.

Asa ca indiferent de ceea ce vrei sa faci, sa fii, sa vezi, sa cunosti, sa gusti, sa creezi, sa asculti, sa dezvolti, sa descoperi, sa pipai, sa inveti, sa simti si oricare tie scopul tau, fa primul pas acum.

Incepe ACUM!

Vrei sa renunti sau sa te lasi de fumat?! Abtine-te de la a cumpara sau imprumuta tigari. Vrei sa stie cineva ca il placi?!Β  Ia telefonul si suna-l acum, nu ai numarul fa rost πŸ™‚ Vrei sa inveti o noua limba?! Cauta acum o scoala sau profesor bun. Vrei sa pui unghii?! Uitat-te la un tutorial. Vrei sa iti tii un jurnal? Cumpara-ti o agenda. Vrei sa stii sa dansezi ?! Du-te la prima ta ora de dans de maine.

Iar daca vrei sa fi mai slaba fa ceva pentru asta acum.

Nu stiu cine zicea sau de unde am auzit-o insa: “Puterea sta in momentul prezent.” Asa ca actioneaza acum.

Ia o coala alba si noteaza-ti acum care e greutatea la care vrei sa ajungi. Scrie-o cu cifre mari si pune-o pe perete, pe frigider, pe oglinda de la baie sa o vezi in fiecare zi, sa stii clar unde vrei sa ajungi si sa te bucuri din plin cand ai ajuns acolo.

Cauta sala care e cea mai aproape de tine sau de servici si suna sa vezi care sunt conditiile, sau, mai bine, incalta-te si du-te direct pana acolo, dicuta cu ei si vezi cum arata. Reinoieste-ti abonamentul la aerobic chiar de asta seara. Ridica-te de pe canapea si du-te la alergat. Cauta un antrenament pe care ai putea sa il faci chiar acum la tine in sufragerie si fa-l.

Arunca dulciurile, pastele, covrigei si alimentele procesate din frigider si maine nu te du la KFC la pranz.

Scapa de obiceiurile proaste si construieste-ti un stil de viata echilibrat.

Ieri a trecut, maine e departe, insa ACUM e azi. Acum e momentul sa incepi….hai, hai nu mai sta, fa primul pas.

…si sa te motivez muzical putin :Β  Moloko – The time is now ( nu de alta dar cand scriam postul numai melodia asta o auzeam in cap πŸ™‚ )

Pana data viitoare Fii Frumoasa, Fii Puternica, Fii Femeia Fit!