Motivatie Fitness

 

***Be a warrior, not a worrier***

Nu rezolvi nimic facandu-ti griji pentru ceva ce a trecut sau pentru ceva ce poate nici nu va veni. Citisem undeva ca 99% dintre situatiile viitoare, pentru care iti faci griji, nici macar nu se intampla.

Aceste griji nu fac altceva decat sa iti acopere ochii si sa te faca sa ratezi minunatiile momentului prezent.

Indiferent de ce ti se intampla, prin ce treci sau cum arati/te simti acum, tu ai control si abilitatea sa le influentezi ACUM, in acest moment, nu maine, nu ieri sau peste 3 zile.

Ghid Gratuit:

Ridica-ti Fundul - Ghid de Exercitii pentru
Fese Bombate si Ferme

Pasul 1: Unde te antrenezi mai des pentru a sti ce ghid sa iti trimit:

Constientizeaza ca grijile nu iti servesc la nimic si lupta sa treci peste frica, peste obiceiuri gresite din trecut, peste blocajele mentale pentru a face alegeri intelepte ACUM si a savura prezentul vietii tale.

Femeia Fit

 

 

 

Traieste fara regrete. Traieste cu amabilitate. Traieste din plin. Traieste LIBER.

Femeia Fit

 

 

Multe femei se gandesc cu groaza la sport si vad antrenamentul ca un mod de a arde calorii si a da jos prostiile de mancaruri consumate cu cateva ore inainte.

Pentru mine antrenamentul la sala este magic!

Este momentul in care ma intaresc, castig incredere si energie sa ma misc bine si cu avant cand fac exercitiile, dar si cand stau la pult in bucatarie si gatesc.

Antrenamentul la sala este timpul meu si doar al meu: momentul in care sunt recunoscatoare pentru corpul meu, care e sanatos si imi permite sa ma misc cum si cand vreau.

Feelingul acela de la ultima repetare e priceless si nimic nu se compara cu puterea si implinirea ce te cuprinde cand vezi ca ai iesit din zona ta de confort fizic si mental si te-ai autodepasit, ai evoluat.

Antrenamentul in sala nu trebuie sa fie o povara sau ceva de care vrei sa fugi in lumea larga.

Cand iti schimbi abordarea si vezi fitness-ul pentru ceea ce este, cand te antrenezi pentru ca iti iubesti corpul si nu pentru ca-l urasti si cand faci sport pentru ca vrei sa ai grija de acest minunat ambalaj numit corp, vei privi miscarea si antrenamentul ca un instrument ideal de a-ti modela corpul si a deveni puternica…..on the inside and on outside.

Femeia Fit

 

Priveste in oglinda si spune: Imi iubesc corpul! Ma iubesc!

 

 

 

Succesul altcuiva nu inseamna esecul tau.
Daca permitem victoriile altor oameni sa ne faca sa ne simtim mici si infranti, ratam oportunitati mari de dezvoltare si implinire personala.
Femeia Fit

 

 

Ia-ti doza ta de motivatie zilnica direct de pe pagina de Facebook!

* Aceste bucati de text sunt o parte din postarile zilnice de pe pagina de Facebook Femeia Fit. Hai cu noi pe FBK!

 

Pana la capitolul urmator te indemn sa Fii Frumoasa, Fii Puternica, Fii Femeia Fit!