Motivatie in Fitness Femeia Fit

 

 

Lasa propriile credinte si valori sa iti ghideze viata. Nu fa nici un compromis cu tine din cauza altcuiva! Asigura-te ca atunci cand zici “DA”altora, nu zici “NU” tie insati.

Cand cineva te ademeneste si te imbie cu mancare nesanatoasa, nu esti obligata sa accepti. Spunand “da” lor, spui automat “nu” la credintele si valorile tale legate de alimentatie si viata sanatoasa.

De fiecare data cand spui “da” altora si “nu” tie, te incarci cu emotii negative ce ajung sa te traga inapoi, sa-ti diminueze potentialul si sa te impiedice sa treci peste limitele proprii, sa te dezvolti.

Ghid Gratuit:

Ridica-ti Fundul - Ghid de Exercitii pentru
Fese Bombate si Ferme

Pasul 1: Unde te antrenezi mai des pentru a sti ce ghid sa iti trimit:

E mult mai bine sa ai un minut de curaj, sa zici “nu” si sa fii implinita, decat sa te simti apasata toata viata de faptul ca te-ai neglijat pe tine si credintele tale in cautarea de a satisface dorintele altora!

Femeia Fit

 

 

 

Mancarea adevarata, hranitoare care iti da energie si te tine sanatoasa nu are nevoie de eticheta cu valori nutritive.

Cu cat citesti o eticheta mai lunga, cu atat cumperi un gunoi mare ambalat frumos. Femeia Fit

 

 

 

Viata inseamna sa iti creezi timp, pe care sa il folosesti sa ajungi la potentialul tau maxim si sa ii ajuti pe cei din jur sa faca la fel.

Nu putem creste numarul orelor dintr-o zi, dar putem profita la maxim de ele constientizandu-le valoarea si fructificandu-le.

Viata e frumoasa cand ii dam atentie si o contemplam…si devine o povara cand nu ne pasa de ea si ii permitem sa treaca pe langa noi, in timp ce noi asteptam.

Asteptarea asta pasiva iti putrezeste sufletul si iti fura puterea si abilitatile.

Invata sa ai rabdare, dar nu fi pasiva.

24 de ore sunt suficient timp in care sa realizezi multe – gaseste timp de intalniri, timp pentru proiecte, timp pentru citit, timp sa mananci sau doar timp sa asculti in liniste acest miracol numit ‘viata’.

Foloseste-ti timpul si nu il lasa sa-ti scape printre degete!

Femeia Fit

 

 

 

If there is no struggle, there is no progress.”

Chiar daca astazi ai avut parte de ceva obstacole sau limitari, la care nu ai putut face fata si care iti pot ingreuna progresul, nu te speria!

Limitarile noastre ne fac sa cautam solutii. Obstacolele ne inspira creativitatea.

Uneori, obstacolele vin ca un cadou, deoarece ne fac sa ne concentram pe lucrurile mici ce ne-nconjoara si sa descoperim alte abordari de depasire.

Dezvoltarea noastra sta fix in aceste momente de obstacol. In abundenta de optiuni și oportunitati, mintea noastra este coplesita si, pur si simplu, refuza sa lucreze, devine lenesa.

Obstacolele, pe de alta parte, actioneaza ca un motor de energie pentru mintea noastra, punand-o sa lucreze, sa gandeasca, sa creeze!

Femeia Fit

 

 

 

Cand incepi sa te iubesti si sa te accepti asa cum esti, atunci vei incepe sa alegi ceea ce e mai bun pentru tine.

Atunci alimentatia sanatoasa nu va fi o obligatie, ci o necesitate prin care esti atenta la energia cu care iti hranesti corpul drag.

Atunci antrenamentul nu ti se va mai parea o povara, ci o consecinta a faptului ca te iubesti si vrei sa te simti bine, sa te misti mai bine.

Alimentatia si antrenamentul sunt menite sa iti ridice calitatea vietii, dar asta doar daca vrei ce e mai bun pentru tine si corpul tau.

Femeia Fit

 

Tin sa-ti impartasesc si o sectiune dintr-un articol minunat ce l-am citit pe net zilele acestea. E scris de o tipa pe nume Sarah Koppelkam, care, asemenea multor altor femei, s-a luptat ani intregi cu body image-ul ei si cu modul in care se vedea in oglinda.

Indiferent daca esti sau nu mamica, cred ca merita sa parcurgi aceste cuvinte…I simply LOVE THE MESSAGE!

How to Talk to Your Daughter About Her Body

Step one: Don’t talk to your daughter about her body, except to teach her how it works.

Don’t say anything if she’s lost weight. Don’t say anything if she’s gained weight.

If you think your daughter’s body looks amazing, don’t say that. Here are some things you can say instead:

“You look so healthy!” is a great one.

Or how about, “You’re looking so strong.”

“I can see how happy you are — you’re glowing.”

Better yet, compliment her on something that has nothing to do with her body.

Don’t comment on other women’s bodies either. Nope. Not a single comment, not a nice one or a mean one.

Teach her about kindness towards others, but also kindness towards yourself.

Don’t you dare talk about how much you hate your body in front of your daughter, or talk about your new diet. In fact, don’t go on a diet in front of your daughter. Buy healthy food. Cook healthy meals. But don’t say, “I’m not eating carbs right now.” Your daughter should never think that carbs are evil, because shame over what you eat only leads to shame about yourself.

Encourage your daughter to run because it makes her feel less stressed. Encourage your daughter to climb mountains because there is nowhere better to explore your spirituality than the peak of the universe. Encourage your daughter to surf, or rock climb, or mountain bike because it scares her and that’s a good thing sometimes.

Help your daughter love soccer or rowing or hockey because sports make her a better leader and a more confident woman. Explain that no matter how old you get, you’ll never stop needing good teamwork. Never make her play a sport she isn’t absolutely in love with.

Prove to your daughter that women don’t need men to move their furniture.

Teach your daughter how to cook kale.

Teach your daughter how to bake chocolate cake made with six sticks of butter.

Pass on your own mom’s recipe for Christmas morning coffee cake. Pass on your love of being outside.

Maybe you and your daughter both have thick thighs or wide ribcages. It’s easy to hate these non-size zero body parts. Don’t. Tell your daughter that with her legs she can run a marathon if she wants to, and her ribcage is nothing but a carrying case for strong lungs. She can scream and she can sing and she can lift up the world, if she wants.

Remind your daughter that the best thing she can do with her body is to use it to mobilize her beautiful soul.

 

 

Ia-ti doza ta de motivatie zilnica direct de pe pagina de Facebook!

* Aceste bucati de text sunt o parte din postarile zilnice de pe pagina de Facebook Femeia Fit. Hai cu noi pe FBK!

 

Pana la capitolul urmator te indemn sa Fii Frumoasa, Fii Puternica, Fii Femeia Fit!