Femeia Fit LogoCa orice femeie cu un stil de viata agitat, stiu prea bine cat e de greu sa te tii de o dieta, regim si mai ales sa fii constiincioasa sa practici un sport ( clase de aerobic, zumba, Tae-Bo, sala sau orice alt sport).

Acest club este pentru toate femeile, este pentru tine indiferent de varsta pe care o ai, indiferent de stare civila sau statutul social . Mesajul meu nu este doar pentru femei care au o viata similara cu a mea, este pentru toate femeile care se straduiesc sa duca un stil de viata sanatos, sa aiba o viata mai buna.

Nu ai sa ma auzi cum sustin o anumita dieta, nu am sa  iti spun care e cel mai bun mod de a te antrena si nici nu am sa iti promit ca daca urmezi un anume plan vei arata nemaipomenit dupa 30 de zile.

Dar ai sa ma auzi cum te incurajez!……… Cum te incurajez sa iubesti sa te antrenezi, sa iti placa sa faci sport si sa faci miscare. Si stii de ce? Pentru ca sportul este una din masurile pe care daca le implementezi si le aplici, atunci cu siguranta esti muuuult mai aproape de un stil de viata sanatos.

Eu am sa iti dau cateva unelte, sfaturi, indicati si sprjin, iar ceea ce vei citi aici va cuprinde informatii cu privire la alimentatie, regim, exercitii si nutritie si poate si alti factori care alcatuiesc aceasta mare ecuatie numita viata.

Acest site este un paradis al discutiilor, un jurnal intim despre problemele reale cu care noi femeile ne confruntam in lupta noastra catre silueta perfecta sau greutatea ideala . De la bunataturi tentante, la probleme ale aspectului fizic, la epuizare, la determinare si cu siguranta la motivare, toate sunt subiecte despre care vom povestii. Sunt cu toate parte din viata ta si cu toate au un impact major asupra modului in care arati sau cum te simti.

Ghid Gratuit:

Ridica-ti Fundul - Ghid de Exercitii pentru
Fese Bombate si Ferme

Pasul 1: Unde te antrenezi mai des pentru a sti ce ghid sa iti trimit:

Si eu, la randul meu, m-am luptat cu probleme ale imagini aspectului meu fizic. M-am staduit sa ma tarasc la clasa de aerobic si m-am ascuns sub haine largi si baggi. Erau momente cand ma uitam in oglinda si imi venea sa ma ascund in propria piele. Eram ”out of shape” si nefericita si in cele din urma mi-am dat seama ca singura vinovata eram chiar eu.

De atunci a trecut ceva timp…am petrecut cateva sute de sedinte la antrenament, aplicand si experimentand diverse exercitii si miscari ….. am pierdut cateva kilograme si am castigat alte cateva…. am invatat cum sa imi tratez si sa imi hranesc corpul astfel incat sa nu ajung la vechile obiceiuri proaste si m-am motivat sa ating in permanenta praguri mai inalte……poti sa afli mai multe aici…. Nu spun ca nu mai am de lucru sau nu mai am ce invatat, dar vreau ca de acum incolo sa iți impartasesc si tie din experienta mea (am facut o rima :)).

Vreau sa cauti in adancul sufletului tau si sa scoti la lumina zeita din tine, vreau sa fii asa cum spune si motto-ul clubului nostru:

Fii Frumoasa, Fii Puternica, Fii Femeia Fit!

De aceea sunt aici pentru tine si cu tine …..si iti spun: Bine ai venit!