Exercitii cu banda elastica de rezistenta care te ajuta sa topesti grasime corporala si sa iti intaresti muschii.

Banda elastica de resistenta este echipamentul de fitness pe care il ador.

Este mica, nu ocupa mult spatiu, o poti lua cu tine oriunde (ideala atunci cand calatoresti si vrei sa te mentii) si este super ieftina. Gasesti benzi elastice de rezistenta la Auchan cu 15Ron.

De-a lungul timpului am ajuns sa testez si sa folosesc diferite tipuri si duritati de benzi elastice.

De la cele noncirculare super light la cele circulare de duritate ridicata, care pur si simplu te rup – in sensul bun – cand lucrezi cu ele.

Tipuri benda elastica de rezistenta pentru exercitii
Benzile elastice de rezistena si echipamentul de fitness pe care il am mereu in geanta mea de calatorie

Nu doar ca sunt foarte accesibile ca pret, insa benzile elastice sunt foarte versatile si le poti folosi la majoritatea exercitiilor, fiind ideale atunci cand te antrenezi acasa.

Acesta fiind si motivul pentru care in programul de fitness acasa Femeia Fit vei gasi multe exercitii cu banda elastica de rezistenta.

Folosind benzi elastice de rezistenta vei putea jongla cu intensitatea exercitiilor tale: le faci mai grele cand te simti mai puternica, folosind o banda mai dura, sau reduci intensitatea folosind o banda mai mica.

Daca aici ti-am aratat 3 exercitii pentru picioare cu banda elastica bucla astazi tin sa iti demonstrez cum poti sa iti antrenezi intreg corpul cu o simpla banda elastica.

Asa ca iata:

  Ia-ti ghidul GRATUIT de slabire acasa

6 Exercitii pentru Slabire si Tonifiere Acasa in 9minute pe zi

10 Exercitii cu banda elastica de rezistenta care iti lucreaza tot corpul

  1. Impins pentru Umeri cu Banda Elastica
  2. Departari cu Banda Elastica
  3. Genuflexiuni cu Banda Elastica
  4. Indreptari cu Banda Elastica
  5. Ramat din Aplecat cu Banda Elastica
  6. Flotari cu Banda Elastica
  7. Mers in Lateral cu Banda Elastica
  8. Podul Fundului cu Banda Elastica
  9. Kick Back cu Banda Elastica
  10. Abdomen Inferior cu Banda Elastica

10 Exercitii cu Banda Elastica de Rezistenta pentru Slabire si Tonifiere Corporala

Dupa cum vezi in video-ul de mai sus, am inceput de la partea superioara si umeri si treptat am trecut la spate, fese, picioare si abdomen, tintind fiecare particica din corp.

Ceea ce te indemn pe tine acum este sa investesti intr-o banda elastica si sa incerci aceste exercitii.
Simplu fapt ca ma vezi pe mine realizandu-le nu te va ajuta sa slabesti.

Cel mai simplu este sa iei primele 5 si sa le faci in stil circuit trecand de al unul la altul cu pauza cat mai mica si undeva la 10-12 repetari pe serie. Tinteste spre 3-4 serii. Ziua urmatoare faci celelalte 5.

Ulterior tare m-as bucura este sa aud de la tine care dintre exercitile cu banda elastica de rezistenta iti place si cum il incorporezi in antrenamentele tale de slabire si tonifiere.

Iar daca vrei sa slabesti cu miscare acasa si vezi ca de una singura ti-e greu sa iti faci un plan de exercitii care sa te ajute la asta, te indemn sa arunci un ochii peste Forme Fit Acasa, programul de antrenamente Sweaty si Strong de slabire acasa – unde facem exercitii cu banda elastica.

Pana data viitoare te indmen sa Fii Frumosa, Fii Puternica, Fii Femeia Fit si fa exercitiile cu banda elastica pe care ti le propun astazi!