Hot&Burn CircuitChiar daca, in aceste luni de iarna, focusul meu principal este sa imi imbunatatesc performanta la exercitii complexe precum genuflexiuni, indreptari si tractiuni, nu strica din cand in cand sa fac si cate un circuit cu greutatea corpului.

De obicei fac cateva exercitii in stil circuit la finalul sesiuni de antrenament cu greutati. Le pun la final pentru ca prefer sa ma concentrez si sa am energie sa muncesc cat mai bine cu sute de kilograme si apoi, daca mai am putere, sa execut cateva exercitii “pentru plaja”.

Circuitul de mai jos l-am facut dupa sesiunea de Miercuri si, eu una,  am simtit THE BURrrrN…asa ca I hope I’ll be HOT 🙂

Circut Hot&Burn

Scopul tau este sa faci cat mai multe repetari, cu forma corecta in cele 40 de secunde de antrenare. Pentru a cronometra intervalele poti folosi telefonul tau smart sau cronometrul pe intervale de aici.

Genuflexiuni+Saritura

Genuflexiuni + Saritura

3 Rutine de Exercitii Pentru Fese Ridicate si Bombate

- DESCARCA-TI  GHIDUL  GRATUIT -

Pasul 1: Unde te antrenezi mai des?

 

1) Genuflexiuni + Saritura: Cu picioarele plasate departat, spatele drept se executa genuflexiunea cat mai adanc si din genuflexiune se trece direct catre saritura, si din nou genuflexiune-saritura-genuflexiune..s.a.m.d…ideea e sa sari cat mai sus, iar cand aterizezi genunchi sa iti fie indoiti.

Plansa Laterala si Ridicare

Plansa laterala + Ridicare S

 

2) Plansa laterala + ridicare S: Asezata pe partea stanga cu cotul sub umar si palma pe podea te ridici in plansa astfel incat corpul sa fie cat mai drept (fara ca fundul sa cada sau sa fie prea ridicat). Mentii pozitia in plansa 5 secunde si revii in pozitia initiala, dupa care repeti.

Fandari Laterale Alernativ

Fandari Laterale Alernativ

3) Fandari laterale alternativ: Doar cu greutatea corpului executa o fandare ampla pe piciorul stang, revi in pozitia initiala si executi o fandare ampla pe piciorul drept, s.a.m.d.  Privirea mentinuta tot timpul inspre inainte si spatele arcuit.

Plansa Laterala si Ridicare

Plansa Laterala Ridicare D

 

4) Plansa laterala + ridicare D: Asezata pe partea dreapta cu cotul sub umar si palma pe podea te ridici in plansa astfel incat corpul sa fie cat mai drept (fara ca fundul sa cada sau sa fie prea ridicat). Mentii pozitia in plansa 5 secunde si revii in pozitia initiala, dupa care repeti.

Acest circuit dureaza 12 minute si daca il faci dupa sesiunea ta de antrenament din sala te asigur ca va fi suficient de challenging si puternic sa topeasca celulita de pe coapsele tale….incearca-l si scrie-mi cum a fost.

Nu uita ca daca vrei sa vezi mai multe astfel de antrenamente poti vizita oricand pagina de Antrenamente a site-ului.

Pana data viitoare te indemn sa: Fii Frumoasa, Fii Puternica. Fii Femeia Fit.