Daca esti o cititoare fidela a site-ului ai deja o copie din ghidul gratuit Ridica-ti Fundul – exercitii pentru fese rotunde si ferme.

Iar daca nu il ai sa stii ca ratezi multe. Eu zic sa te pui repede sa ti-l downladezi pe comp si sa il pui in practica.

Daca il ai sper ca l-ai si folosit. Tin sa: Multumesc din inima pentru raspunsurile si sugestiile celor care au completat pana acum la chestionarul de feedback.

Pentru celelalte care inca nu mi-au raspuns :(, vreau sa cred ca nu au avut inca timp si imi vor raspunde cat de curand:) completand formularul de pe ACEST LINK.

Una dintre sugestiile si rugamintile voastre, legate de exercitiile din Ridica-ti fundul, a fost sa atasez exercitiului cate un video explicativ cu forma de executie, cu modul de executare a miscarii si alte tips-uri live pentru toate exercitiile din ghid.

In total, impreuna cu exercitiile de activare si intinderile de Psoas, in ghid sunt 10 exercitii.

Toate aceste 10 exercitii sunt menite sa-ti trezeasca, sa-ti activeze si sa-ti intareasca fundul. Sa ii dea forma aceea rotunda si sa il faca ferm.

Stiu ca functioneaza, nu doar pentru ca eu le aplic (pe unele) zilnic in rutina mea de dimineata, ci si pentru ca am primit raspunsuri foarte pozitive de la voi, cele care l-ati si pus in practica:

* Toate sunt foarte eficiente actioneaza si pun muschii in miscare si cei al picioarelor de care sunt ff bucuroasa ,si simple.(Diana)

*Totul mi se pare valoros, simt cum imi lucreaza muschii, simt si vad diferente de cand am inceput exercitiile si le fac mai des de 2 ori pe saptamana.(Simona)

*Nu am timp sa merg la sala si cu toate astea acasa reusesc sa imi fac putin timp pentru mine … Femeia Fit ma ajuta si chiar ma incurajeaza sa continui, iar rezultatele chiar se vad.(Micky)

…si cate si mai cate

Buuun…

Deci urmatorul pas, si cel logic, e sa dau cititoarelor mele ceea ce imi cer si au nevoie.

Si anume video-uri demonstrative cu exercitiile din ghid din care sa se inteleaga usor forma corecta, tempo-ul si modul in care trebuie executata miscare.

Asa ca, pe lista mea de TO-DO’s pentru urmatoarea perioada, sunt filmarea acestor 10 videouri exemplificative cu exercitiile din ghid. Cel mai probabil vor fi un fel de short video in care singura mea misiune este sa iti transmit cat mai multe tipsuri despre forma corecta de executare a exercitiului.

Pentru astazi ti-am pregatit primul video.

Nu e cea mai reusita reprezentatie a mea, insa cu repetitia vine si obiceiul …si indrazneala de a te exprima fluid atunci cand te gandesti ca te vede o tara intreaga:)

In videoul de astazi vei vedea tips-urile pe care ti le dau pentru un exercitiu de activare a gluteus medius (partea laterala a feselor):

Scoica Laterala si Scoica Laterala cu Banda Elastica

Scoica laterala e un exercitiu prin care iti rotesti in exterior piciorul si pui la lucru functia de rotatie a gluteus medius. E o miscare foarte simpla si eficienta pentru a lucra din lateral fundul. Folosind in antrenamentul tau aceste exercitii care lucreaza partea laterala a fundului vei obtine mult mai repede aceea forma rotunda a feselor.

Cand le faci simplu, fara rezistenta, iti trezesti si activezi partea laterala a fundului. Iar cand le faci sub tensiune, folosind banda elastica (dupa ce stapanesti cele simple) iti intaresti si mai tare aceea portiune a fundului si contribui la crearea formei rotunde a derierului tau.

 

Dar mai bine te las sa vezi videoul demonstrativ:

 

!!! M-ar ajuta daca mi-ai scrie daca ai gasit util acest video si ce parere ai despre o serie de videouri cu exercitiile din Ridica-ti Fundul.

 

Pana data viitoare te indemn sa Fii Frumoasa, Fii Puternica, Fii Femeia Fit! si pune in aplicare ghidul:)