Sistem TRX SportAddict.ro

 

Te provoc cu acest circuit pentru partea superioara a corpului.

Sar in sus de fericire!

A venit curierul si mi-a adus comanda de pe SportsAddict.ro.

Mi-a livrat sistemul de suspensie pentru exercitii pe care il comandasem online acum 3 zile. Happy happy joy-joy!

Il desfac cu entuziasm si sunt si mai bucuroasa!

Sistemul de suspensie este de fapt un TRX pe care il prinzi dupa usa sau alt suport si faci exercitii acasa, afara, in curte sau pe malul lacului.

Sistemul de suspensie de la Sport Addict este foarte solid si profi!

Sincer, nu ma asteptam.

Are chingi solide, manere puternice dublu intarite, carabine de calitate si un semn ‘STOP. Atentie antrenament. Nu intrati’

Uita-l in toata spendoarea lui:

 

TRX SPortAddict

Sistem de Suspensie TRX

Coletul a ajuns azi pe la ora 3 si, la ora trei jumate eram deja in tzoalele de fitness, transpirand cu patima in circuitul de tonifiere pentru partea superioara pe are ti-l trimit azi.

Avand antrenament ieri, azi nu trebuia sa ma mai antrenez. Dar, ma manca in palma….ce sa zic!

Si numa bine pentru ca e Joi, iata exercitiile de tonifiere din Joia Fit:

 

3 Exercitii in Stil Circuit Workout 6

Cu ajutorul exercitiilor de azi ne vom antrena toata partea superioara a corpului: vom lucra spate cu ramat invers la TRX, vom intari pieptul cu impins de la piept cu gantere si partea superioara a abdomenului, cu abdomene catre tavan.

Pentru a face acest circuit ai nevoie de un sistem de suspensie (si uite aici de unde mi l-am comanda eu) si 2 gantere. Atat.

La sala cel mai probabil vei gasi TRX, insa pentru acasa ai putea sa faci cum am facut si eu si sa iti cumperi un sistem de suspensie de pe internet.

Iti zic, cel de la SportAddict pe care l-am primit azi, e mega mega bun si de calitate. Isi merita bani!

 

Circuitul pentru partea superioara presupune sa faci 2 runde din exercitiile de mai jos:

  1. Ramat Invers la TRX x 10 repetari
  2. Impins cu Gantere de la Piept x 15 repetari
  3. Abdomene catre Tavan x 20 repetari

 

Am ales primele doua exercitii de azi astfel incat sa fie complementare si sa iti lucrezi partea superioara intr-un mod armonios si sanatos.

Primul, ramat, este tras pe orizontala si lucreaza spatele, iar impins, al doilea, este impins pe orizontala si lucreaza antagonistul spatelui, pectorali.

Tehnica de combinare a exercitiilor care antreneaza doua grupe musculare opuse, in planuri de miscare opuse, face parte din tehnicile moderne din fitness pe care le-am inclus si poti sa il vezi in programul modern de fitness pentru femei.

Au trecut de mult vremurile in care iti antrenai o grupa musculara cu 3, 4 sau 7 exercitii. Metodele moderne de antrenament se bazeaza pe functionalitate si pe a dobandi forta la exercitii, forta care sa se transpuna si in viata ta de zi cu zi.

Apasa si descopera ghidul femeii moderne pentru un corp fit si atragator.

Incepi cu zece repetari de ramat la TRX (versiunea controlata si corecta), faci o pauza scurta pana iei ganterele si te asezi pe banca, continui cu 15 repetari din impins de la piept cu gantere si te asezi pe podea pentru 20 de abdomene catre tavan.

Aceasta este o runda. Reiei pentru inca o runda.

Daca esti acasa si nu ai banca de exercitii, poti face ca mine si in loc de impins de la piept cu gantere de pe banca sa faci impins de la piept cu gantere de pe podea.

Aici am folosit doua gantere de 7kile, dar avand in vedere ca ieri am facut flotari si aici sunt 15 repetari, 7 kilograme au fost suficiente sa scoata duhul din mine.

Pam-pam.

 

Si pentru ca mereu iti trimit si video-demo cu exercitiile pe care ti le propun, iata video materiale cu exercitiile din circuitul de azi:

 

  1. Ramat la TRX – un exercitiu bestial care iti lucreaza muschii spatelui si abdomenul pentru stabilitate.

 

 

2. Impins de la piept cu Gantere, un exercitiu pentru bust ferm, frumos si tare…sau daca nu ai gantere poti face flotari in loc de impins de la piept

 

 

3. Abdomene catre tavan, o versiune de abdomene care lucreaza foarte bine partea superioara a abdomenului.

 

 

2 Runde.  3 exercitii. Cresti de la un exercitiu la altul cate 5 repetari (10-15-20) si crede-ma ca nu mai ceri alte miscari pentru partea superioara a corpului.

Fa exercitiile controlat si cu forma corecta (vezi video tutorialele de mai sus).

Adapteaza daca este cazul (fa impins de la piept de pe podea, daca nu ai banca de exercitii) si nu rata aceste 3 exercitii de tonifiere pentru partea superioara a corpului.

In caz ca nu ai un sistem de suspensie pentru ramat invers,iti recomand TRX-ul foarte solid si profi a celor de la SportAddict.

Iar daca antrenamentele clasice pe grupe musculare, tipice pentru barbati, nu dau rezultate la tine (sincer nici nu au cum sa dea) te invit sa descoperi stilul functional de antrenamente in sala de fitness, ce scoate in evidenta formele feminine si aduce rezultate rapide pentru femeile puternice din ziua de azi.

Te asteapta sa le faci in planul de antrenament Forme Fit Gym

Forme Fit Gym Ghidul Femeii la Sala de Fitness

 

Pana data viitoare, nu uita sa Fii Frumoasa, Fii Puternica, Fii Femeia Fit si fa acest circuit de tonifiere pentru partea superioara a corpului!