ZucchiniUmplutUite asa arata un zucchini umplut in culori …iti vine sa mananci poza, nu-i asa?!  🙂

Dupa ce il vei gati si il vei savura te vei simti ca un bucatar faimos nu alta, la ce delicatesa ai reusit sa faci.

Cei dragi nu se vor putea opri din a-ti aduce complimente in speranta ca te vor motiva sa il faci mai des 🙂

Iti spun pentru ca asa mi s-a intamplat mie  😉 si te simti atat de bine stiind ca ai gatit o astfel de mancare delicioasa, sanatoasa si apreciata de ai tai.

Si acum …..dezvaluirea retetei pentru  zucchini umplut in culori.

Daca ai mai parcurs retete de pe site stii deja ca imi place sa gatesc la cuptor asa ca nu vei fi surprinsa sa vezi ca si aceasta bunatate se gateste in cuptor.

Ghid Gratuit:

Ridica-ti Fundul - Ghid de Exercitii pentru
Fese Bombate si Ferme

Pasul 1: Unde te antrenezi mai des pentru a sti ce ghid sa iti trimit:

ZucchiniIngrediente

Ce ingrediente ai nevoie:

– 3-4 bucati de zucchini, sau cate vrei tu si estimezi ca iti incap in tava de cuptor;

-1 ceapa, normala sau verde(eu am pus verde ca aveam prin casa si pentru culoare);

– 1 ardei gras ( galben-tot pentru culoare)

– 1 rosie sau mai multe rosii cherry

– sunca de casa taiata marunt ( optional- dar ii da un gust…mmmh)

– sare, piper, ulei de masline si o tava de cuptor

Cum se prepara :

Te relaxezi si incepi sa creezi. Pui o tigaie pe aragaz cu putin ulei la foc potrivit, tai ceapa si o pui in tigaie la dunstuit. Adaugi sunca taiata in cubulete mici, apoi tai ardeiul gras si rosia in bucatele mici si le adaugi pe toate in tigaie. Pui sare si piper si le lasi la dunstuit la foc mic.

IngredienteZucchiniPeAragaz

Intre timp speli bucatile de zucchini bine bine cu multa apa, le tai putin codita si varful si le sectionezi pe lung in doua bucati. Cu o lingura decupezi interiorul zucchiniului si scoti miezul. Eu initial am facut asa ca si cum iau inghetata insa apoi m-am prins 😉 ca mai usor e pur si simplu sa razi zu lingura de sus in jos zucchiniul pe interior ( miezul iasa si e si maruntit). Mai maruntesti daca e nevoie miezul de la zucchini, il pui peste legumele din tigaie unde il lasi la patruns 5 minute.Pornesti cuptorul.

Tava de cuptor o ungi cu putin ulei de masline, pui barcutele de zucchini(le aranjezi asa pe toate ca sa intre in port) si presari putina sare peste. Cand legumele din tigaie sunt putin patrunse si dunstuite opresti aragazul si cu lingura cu care ai lucrat pana acum umpli fiecare barcuta de zucchini cu acele legume in culori.

Asa aratau ale mele inainte de cuptor

ZucchiniInaintedeCuptor

Le lasi cam 20 de minute la cuptor la o temperatura medie/ridicata si pe langa ca se vor coace vor prinde si culoare aceea de rumenire.

Cel mai mare avantaj este ca in timp ce ele sunt la cuptor tu ai timp sa faci ce doresti prin casa.

Ta da, va prezint zucchini umplut in culori:

ZucchiniUmplutInCulori

Yammmmmmmmmmi

Nu-i asa ca arata deosebit si doar varietatea de culori te imbie sa iei o gura. Nu iti spun nimic de miros ca stiu ca deja salivezi 🙂

Te anunt ca poti sa ii mananci asa cum sunt sau poti sa ii pui ca si garnitura la niste piept de pui la gratar si vor fi la fel de deliciosi.

Date tehnice: timp de preparare -15 minute, timp de coacere la cuptor -20-25 minute

PS: lasa un comentariu si spune-mi cum ti-a iesit si ce complimente ai primit de la familie sau iubit 🙂

Pana data viitoare Fii Frumoasa, Fii Puternica, Fii Femeia Fit!