PovesteaCelor3FireDeParScriu aceasta poveste minunata deorece unei persoane dragi din familia mea ii va face bine sa o citeasca, sa isi reaminteasca ce fiinta puternica zace intransa si cate lucruri exista in viata ei pentru care sa fie recunoscatoare.

Povestea aceasta cu talc este si pentru tine,  cea care citesti aceste randuri, e pentru pietena ta cea mai buna, pentru colega ta, pentru mama ta, si pentru orice persoana draga tie care crezi ca ar avea nevoie sa parcurga aceste randuri.

E pentru noi, toate femeile!

E un mod simplu de a ne aminti din cand in cand ca atitudinea si modul in care privim lucrurile sunt foarte importante in aceasta calatorie minuntata numita viata.

“o poveste cu talc, o poveste de viata……….Femeia cu cele 3 fire de par

 

Ghid Gratuit:

Ridica-ti Fundul - Ghid de Exercitii pentru
Fese Bombate si Ferme

Pasul 1: Unde te antrenezi mai des pentru a sti ce ghid sa iti trimit:

A fost odata o femeie care intr-o dimineata dupa ce s-a trezit, s-a uitat in oglinda si a observat ca mai avea doar trei fire de par in cap. “Ei bine,” si-a zis ea, “Cred ca astazi am sa imi impletesc parul.” Asa a si facut si a avut o zi minunata.

 

A doua zi s-a trezit, s-a uitat in oglinda si a observat ca mai avea doar doua fire de par in cap. “Hmmm,” si-a zis ea, “Cred ca azi am sa imi fac o carare pe mijloc.”  Asa a si facut si a avut o zi exceptionala.

 

In ziua urmatoare s-a trezit, s-a uitat in oglinda si a vazut ca mai avea doar un singur fir de par in cap. “Foarte bine,” si-a zis ea “Astazi am sa imi strag parul intr-o codita”. Asa a si facut si a avut o zi amuzanta.

 

Urmatoarea zi s-a trezit, s-a uitat in oglinda si a vazut ca nu mai avea nici macar un fir de par in cap.

“Yeeeiiiii!”  a strigat  “Azi nu trebuie sa imi aranjez parul!”

 

Atitudinea e totul.

Iubeste generos….Vorbeste bland…. Foloseste tot ceea ce ai si tot ceea ce nu ai si creeaza-ti opera de arta …Fii mereu pozitiva indiferent de cat de grele par unele momente ale vietii…Fii mai buna decat e necesar, deoarece toti pe care ii intalnesti isi duc propriile lupte….Apreciaza profund ceea ce ai…

 si …Ladies, bucurati-va din plin de viata!… cu sau fara freza aranjata 😉