Provocarea Femeia Fit

Iulia, una dintre cititoarele acestui site, a decis sa sparga gheata si sa lanseze prima provocare.

In primul rand Iulia, ma bucur mult si te felicit pentru initiativa ta. E foarte tare provocarea ta si sunt sigura ca nu esti singura care se confrunta cu aceasta problema. Prin simplul fapt ca ai decis sa o impartasesti cu noi esti deja cu un pas mai inainte!

Faptul ca ti-ai scris in mod public, catre mine si toate femeile care parcurg acest site, provocarea ta personala, te va face sa fii consistenta si perseverenta in aceasta batalie, iti va da tarie psihica sa mergi mai departe, sa reusesti sa iti atingi scopul, sa fii insipratia altor femei si in final sa fii mandra si incantata de reusita ta.

Suntem aici impreuna sa ne sprijinim una pe cealalta, sa ne incurajam, sa ne sfatuim si sa impartasim greutatile si reusitele pe care le avem catre micile obiective personale legate de alimentatie, fitness si viata echilibrata.

So, Ladies and……Ladies. Without further introduction I present to you: Provocarea Iuliei

Ghid Gratuit:

Ridica-ti Fundul - Ghid de Exercitii pentru
Fese Bombate si Ferme

Pasul 1: Unde te antrenezi mai des pentru a sti ce ghid sa iti trimit:

“Am probleme in ceea ce priveste abtinerea de la tot ce inseamna dulce, de ceva timp, ma lupt cu aceasta dependenta, de a ma refugia in mancare, in special dulciuri, atunci cand lucrurile se complica emotional. Propun provocarea: o luna – zero dulciuri.

Iulia ne va updata cu progresul ei in forma de comentarii la acest articol personal, iar noi celelalte o vom incuraja si o vom sustine  pe tot parcursul celor 30 de zile.

Nu vreau sa scriu mai multe detalii sau sa dau alte idei,  vreau sa fim aici una pentru cealalta cat de naturale, open-minded si sincer putem. Sa fim o echipa. Sa ne motivam reciproc, sa fim una inspiratia celeilate sau sa ne “tragem de urechi”  daca e nevoie. Vreau sa ne sprijinim pentru a depasi provocarea si sa fim cu toate invingatoare.

Nu uita ca poti oricand sa incepi si tu aceasta provocare si sa te alaturi Iuliei:)

Asa ca Ladies, haideti sa fim frumoase, sa fim puternice, sa fim femei fit!