Du-ți tonifierea fesierilor la nivelul următor cu exercițiile avansate din Fund Fabulos 2

Antrenamente moderne cu exerciții avansate pentru fesieri bombati
ce le poți face acasă sau în sala de forță cu minimul de echipament

 • Nu lăsăm nici o fibră musculară neatinsă și folosim frecvent, combo și complet antrenarea pe tot parcursul celor 24 de zile de antrenament
 • Cu doar un sfert din timpul unei clase de abs and booty, reusesti să îți ridici fundul, să netezesti pielea de pe coapse și să scapi de grasimea de pe fund si picioare...țintim mai bine celulita!
 • Totul îți este detaliat pas cu pas și tehnicile avansate de antrenament îți surprind săptămână de săptămână mușchii fesieri, astfel încât să nu intri la platou sau să stagnezi
 • Se merge pe aceleași principii din Fund Fabulos în 24 de zile, însă exercițiile sunt noi, antrenamentele lucrează atât fundul cât si coapsele și rezultatele sunt mult mai complete

După rezultatele foarte bune pe care clientele mele (și probabil si tu) le-au avut cu exercițiile trifazice din Fund Fabulos 1, am decis să pun exercițiile avansate pentru fund în acest nou training.

Te voi motiva, asista la exerciții și explica pas cu pas cum să faci antrenamentele pentru fesieri, astfel încât să nu renunți și să vezi în oglindă două fese rotunde și tari și coapse fine, fără celulită.

Vei avea un program de exerciții pentru fund pe care poți să îl faci oriunde, în doar 15 minute pe zi - beneficiind de t-o-a-t-e secretele antrenamentului pentru fesieri - pentru a-ți asigura progresul și transformarea radicală a fundului tău în doar 24 de zile.

Iată ce primești în pachetul complet Fund Fabulos 2:

Toate secretele feselor ridicate si coapselor fine într-un singur loc:

Ghidul complet
Training
Fund Fabulos 2

Ghidul care îți dezvăluie pas cu pas cum să te folosești de aceste mișcări avansate și armele noi ce le vei folosi să lupti împotriva feselor moi și a celulitei de pe coapse și fund

Tehnici moderne și usor de urmat pentru a-ți rotunji și ridica posteriorul, fie in propria sufragerie, fie în sala de fitness (tu alegi)

În valoare de 93Ron

Program Avansat
cu 24 Antrenamente
Noi pentru Fund

24 de antrenamente avansate pentru fund care țintesc trifazic fibrele musculare, sub tensiune constantă și extra stimul pentru a genera transformarea completa si deplină în mușchi și formă fesieri.

Asemănător cu Fund Fabulos în 24 de zile, dar TOTAL diferit

În valoare de 112Ron

Fisa de Progresie
Saptamanala Detaliata Ușor de urmat

Sessiunile sunt diferite săptămână de săptămână și fișele de progresie fac exercițiile mai provocante, astfel încât să vezi mereu schimbări în formă și forța fesierilor și să te ții motivata.

Totul ușor de parcurs și intuitiv de urmat, pentru a nu exista piedică sau scuză să nu le faci pentru 24 de zile legate.

În valoare de 44Ron

Tutoriale
Demonstrative si
Galerie Video

Apesi Play pe tableta, telefon sau computer și faci exercițiile cot la cot cu mine.

Nu îți mai bați capul cu forma corectă de realizare a mișcărilor pentru ca vezi direct cum trebuie să le faci. .

Le faci acasă în sufragerie sau la sala de fitness cu video materialele ce rulează în fata ta și ești sigură că nu îți scapă nimic.

În valoare de 99Ron

Profită și ia-ți azi exemplarul tău:

Fund Fabulos 2

Preț special limitat 149 RON 

Valoare totală 348ron

Programul Fund Fabulos este un program de fitness 100% digital, la care ai acces pe baza de user si parola. Nu se trimit prin posta cd-uri sau carți.

 

Peste 259
de cliente
mulțumite cu
training-ul
Fund Fabulos
în 24 de zile

BONUS-uri GRATUITE atașate in Fund Fabulos 2:

BONUS NR. 1:

MINI-CIRCUITE PENTRU FUND

6 Fese Finisher's Femeia Fit

Nu unul, nu două, nu patru, ci 6 finisheruri pentru fesieri ce le gasești în Fund Fabulos 2

Terminatoare pentru fund de doar 3-4minute ce propulseaza rezultatele tale în training.

 • Mini-antrenamente pentru fesieri ce le poti face acasă, la sală atât în training cât și înafara lui
 • Echipament minim necesar: o banda elastică buclă
 • Sesiuni scurte de 3-4 minute

BONUS NR. 2:

STRETCHING + EXERCITII EXTRA

2 Elemente Inedite pentru fund

Mușchii se tonifiază doar după regenerare și recuperare.

Bonus atasat training-ului Fund Fabulos 2 o rutina magnifică de stretching și 7 exerciții pentru posterior cu mingea de exerciții.

 • Îți întinzi și relaxezi fibrele musculare, ajutând fesierii să se întărească și ridice
 • Testezi mișcări noi cu mingea de exerciții pentru un extra-imbold la fesieri

Fund Fabulos 2

Primul training Avansat de Exercitii Pentru Fesieri

 Ia-ți exemplarul tău azi:

pentru doar 348ron 149 RON

Programul Fund Fabulos este un program de fitness 100% digital, la care ai acces pe baza de user si parola. Nu se trimit prin posta cd-uri sau carți.

Programul Fund Fabulos 2 te va ajuta să duci transformarea fesierilor la nivelul următor. Exercițiile avansate te vor ajuta să ridici și întărești mușchii fundului, mai ceva ca până acum.

Dacă nu ești mulțumită cu ceea ce primești după ce faci plata, imi trimiți un email în primele 24 de ore și îți returnez toți banii în cont, până la ultimul bănuț!

Întrebări Frecvente de la Cititoarele Mele

Întrebări de la femei ce nu sunt sigure ca acest training este pentru eleȚ

Pot face aceste exerciții acasă?

Absolut. Antrenamentele și exercițiile din Fund Fabulos 2 sunt realizate astfel încât să necesite minim de echipament și timp din partea ta. Nu e nevoie să mergi la sală pentru a face antrenamentele. Le poti face acasă cu o bandă elastică buclă și o ganteră.

Câte ore pe săptămână trebuie să fac exerciții ?

Antrenamentele sunt scurte, dar intense. O sesiune nu durează mai mult de 15-18minute pe zi, insă miscările sunt atât de intense și avansate că îți vor aduce rapid schimbări in oglindă. Rezultatele îti sunt garantate când parcurgi toate cele 24 de antrenamente în 24 de zile.

Ce echipament îmi trebuie pentru aceste exerciții?

Știi că sunt adepta fitness-ulu cât mai simplu, așa că singurele echipamente necesare în training sunt o bandă elastică buclă și o ganteră sau bidon de apa. Programul fiindmai profund și avansat, necesită un extra stimul de transformare pentru fund cu aceste 2 unelte ajutătoare. Dar repet: fără aparate costisitoare, fără sală și fără complicații.

Nu locuiesc în Romania, cum primesc pachetul?

Primesti acces instant la pachet după ce finalizezi comanda. Vei primi un user si o parola unică în zona de membri unde sunt încarcate exercițiile. Ai acces nelimitat la ele și le poti vizualiza din orice tară folosind calculatorul, tableta sau telefonul tau. Nu se trimit prin postă CD-uri sau cărti, deoarece pachetul este în format digital!

Fund Fabulos 2

Singurele Exerciții Avansate Pentru Fesieri Bombati - Pachetul Complet

Valoare totală 348ron

Preț special limitat 149 RON 

Iată primele păreri despre training-ul Fund Fabulos 2: