Felicitari. Iata comanda ta:
Pachetul Complet
"Fund Fabulos in 24 de Zile"

  • Unicul program specializat de exercitii pentru fesieri care îți arată pas-cu-pas cum să-ți construiești un fund bombat și ridicat în doar 24 de zile. GARANTAT și dovedit de peste 280 de femei.
  • 24 de antrenamente detaliate pas-cu-pas care lucrează progresiv pentru a-ți ridica și bomba posteriorul mai rapid decât orice ai încercat până acum.
  • Video-tutoriale demonstrative pentru toate cele 43 exerciții puțin-cunoscute, ce iți vor stimula tridimensional și bine-proporționat fesierii pentru a-ți sculpta un fund impresionant de atrăgător.

Bonusuri Gratuite

  • 4 Mini-circuite cu 16 exerciții speciale (pe langa cele 43 din programul principal) ce iți vor revitaliza și sculpta fesierii RAPID, indiferent de moștenirea genetică și de eșecurile din trecut.
  • Motivație, sprijin, îndrumare și răspunsuri la toate întrebările tale prin accesul gratuit în Comunitatea Privată Femeia Fit.
Pret Special
51 Ron

(sau 10.71 Euro la plata prin SMS)

Pasul 1: Introdu datele tale de contact

Vom folosi datele tale pentru a-ți creea cont în zona de membrii și a-ți da acces instant la pachetul digital. După finalizarea comenzii vei primi parola de acces pe această adresă de email.

Pasul 2: Alege metoda preferata de plata
Tranzacția ta este 100% în Siguranță

Siguranța plății tale online (cu sms sau card) este garantată de către intermediarii noștri de incerdere. Nu avem niciodată acces la datele tale bancare.

Ai nevoie de ajutor cu comanda?

Trimite un email echipei de relații cu clientii la suport@femeiafit.ro